Мільйон на дрони: «Укрпошта» випустила благодійну рамку з маркою «Русскій воєнний корабль»

12:02, 12.04.2023

Одна із тисячі рамок зі знаменитою маркою - кошти від яких підуть на дрони для ЗСУ. (Фото: Фейсбук Igor Smelyansky - Ігор Смілянський)

«Укрпошта» зробила благодійну рамку з маркою «Русскій воєнний корабль, іди нахуй» до річниці її випуску.

 

Як інформує УМ, про це 12 квітня повідомив очільник компанії Ігор Смілянський у Телеграмі та Фейсбуці.

 

«Найпрекрасніше те, що через два дні після офіційного введення марки в обіг пророцтво збулося — крейсер «Москва» пішов на дно. Вашою вірою та «Нептуном», звісно», — зазначив він.

 

Благодійну рамку з відбитком штемпеля «Перший день», яким гасили марку на київському головпоштамті, випустили, щоб зібрати гроші на дрони для Сил оборони України. Усього доступна тисяча примірників, кожен коштує 1 600 гривень, з них 1 000 витратять на дрони. Таким чином «Укрпошта» хоче зібрати мільйон гривень.

 

«Укрпошта» також випустила марку «Зброя Перемоги» — частина коштів від її продажу піде на потреби української армії. На зображеннях — зразки військового вітчизняного та закордонного озброєння: «Вільха», «Нептун», «Стугна-П», «Байрактар ТБ2», FGM-149 «Джавелін», «M142 Хаймарс».

 

Нагадаємо, що 20 лютого 2023 року «Укрпошта» відкрила попереднє замовлення на нову марку до річниці початку повномасштабної війни під назвою «ПТН ПНХ».

 

Як повідомляла УМ, марку із солістом гурту Kalush Orchestra презентувала «Укрпошта».