Коли закінчаться війни: Джамала втілила мрію українців про перемогу

17:45, 26.08.2022

Джамала разом із репером Freel презентувала новий кліп «Коли закінчаться війни» (Фото з відкритих джерел)

Співачка Джамала та репер Freel випустили пісню та кліп «Коли закінчаться війни».
 
Як інформує Україна молода, про це стало відомо із відео, що з'явилося на ютуб-каналі Me.Freel.
 
«Одного дня ми прокинемося від голосу рідних і їхніх слів: ми перемогли, війна закінчилася. Знаю, це станеться. Ця війна закінчиться на нашу користь, тому що ми б'ємося за своїх. За свій дім»,—написала Джамала. 
 
Freel наголосив, що ця пісня про всіх українців – вільних, незламних і непереможних.
 
«Вона про тих, що першими виходять на Майдан, коли коїться несправедливість, про тих, кого я зустрічаю під судами з плакатами в руках, про тих, хто боронить країну на передовій або в тилу. Це пісня про той самий день, коли ми переможемо, а росія припинить свої загарбницькі війни, яких у неї чимало»,– додав Андрій Шалімов.
 
 
 
 
Режисеркою та ілюстраторкою кліпу стала Марія Оз, а саундпродюсером – Стас Чорний. 
 
У анімаційному кліпі зображений непростий шлях українців до довгоочікуваної перемоги. Показаний знищений рашистами Драмтеатр у Маріуполі, окупований Херсон, підбитий ЗСУ російський крейсер «Москва» і соняшники, що проросли з загиблих в Україні ворогів.
 
Нагадаємо, Джамала на якийсь час повернулася до України, вона взяла участь у святковому концерті до Дня Незалежності.
 
Як повідомляла УМ, співачка Джамала, яка свого часу вже спробувала свої сили в українському шоу «Танці з зірками», знову буде танцювати. Але вже на польському телебаченні. Не стільки для того, щоб поборотися за перемогу, скільки для того, «щоб знову і знову говорити про Україну».