Режисер Олег Сенцов та юристка Вероніка Вельч одружилися

13:59, 06.07.2022

Режисера Олега Сенцова офіційно окільцювали

Український режисер Олег Сенцов, який сьогодні захищає країну на фронті, одружився. 
 
Як інформує Україна молода, про це він лаконічно повідомив у Facebook, опублікувавши щасливе фото з обраницею. 
 
Другою дружиною 45-річного режисера стала Вероніка Вельч родом із Івано-Франківська. Дівчина навчалася у Чернівецькому національному університеті, має ступінь кандидата політичних наук, працює у Вашингтоні (США) директором з адвокації у компанії Ridgely Walsh LLC, є старшим науковим співробітником у Центрі Джозефа Рейні. Вероніка займається питаннями національної безпеки та конфіденційності, а також керує роботою компанії у галузі прав людини. 

 
 
 
Рік тому Олег Сенцов вперше з'явився з Веронікою Вельч на публічному заході. Пара разом відвідала Одеський міжнародний кінофестиваль, і вже тоді він говорив про бажання одружитися. 
 
 
На весільному знімку пара позує в обнімку з широкими посмішками. 45-річний режисер приїхав на розпис у військовій формі, а його наречена – в ошатній сукні-вишиванці.
 
 
Нагадаємо, з першою дружиною Аллою Олег Сенцов розлучився у 2016 році. У їхньому шлюбі народилося двоє дітей - Аліна (20 років) та Владислав (18 років). Втретє Сенцов став батьком у 2020 році: журналістка Юлія Бабич народила від нього дочку Емму. У пари не було серйозних стосунків: вони розлучилися ще до того, як Юлія дізналася про вагітність.
 
Як повідомляла УМ, на польському фестивалі «Любуське кіноліто» (Lubuskie Lato Filmowe), що проходив у Лаґуві кримінальна драма «Носоріг» Олега Сенцова отримала Гран-прі фестивалю — «Золоте гроно».