Голівудські актори Міла Куніс та Ештон Катчер відвідали Чернівці (фото)

07:24, 07.08.2017

Міла Куніс та Ештон Катчер фотографувалися із мешканцями Чернівців (Сергій Скобун)

Голівудська пара акторів Міла Куніс та Ештон Катчер погуляли у Чернівцях: вони відвідали вул. Кобилянської, побували поблизу драмтеатра та на Соборній площі.

Про візит зіркової пари повідомив журналіст 1+1 Іван Гребенюк, який опублікував фото прогулянки із Куніс та Катчером, зняті Сергієм Скобуном.

"Поки ви всі тут сидите, Чернівцями вештаються Міла Куніс та Ештон Катчер. Справжні:)", - відзначив журналіст.



Іван Гребенюк нагадав, що до 8-річного віку Міла Куніс жила в Чернівцях.

"А я давно кажу, ким би ти не був - навіть і голівудською зіркою - рано чи пізно, ти згадаєш, що ти не Міла, а Людмила:) Ласкаво просимо до неньки!:)", - написав він у Facebook.

Сайт "Молодий буковинець" інформує, що голівудська пара прилетіла до Чернівців на декілька годин зі зйомок у Будапешті.



В Україні їх зустрів кінорежисер Сергій Скобун, який провів для зірок екскурсію містом.

"Вони приїхали з Будапешта буквально на кілька годин в особистих питаннях. Зустрілися з ними у кав’ярні поблизу Театральної площі. Мілі та Ештону дуже сподобалося місто. Я помітив у них тільки єдиний натяк на погані українські дороги", - розповів Скобун.

Чернівчанин провів екскурсію зірковій парі по вулиці О. Кобилянської. Також вони побували поблизу драмтеатру і на Соборній площі.

Спочатку з ними спілкувалися англійською мовою, але пізніше Міла попросила, щоб перейшли на російську.

"У Міли є бажання знятися в українському фільмі. Вона побачила ці зйомки, які ми проводили. Сподобалися ті локації і ті костюми. Вона так і сказала: "Я би залюбки знялася в якомусь українському фільмі", - розповів режисер.