Григорій Козловський та Олександр Свіщов: Перемога у спорті – перемога у війні

11:22, 09.07.2024

Григорій Козловський та Олександр Свіщов привітали клуб ВК «Динамо» Львів» з 75-річчям

29 червня ватерпольний клуб «Динамо» Львів» відзначив своє 75-річчя. На урочистостях згадали історію «Динамо», відзначили «динамівців» різних поколінь, а також погасили марку, яку клуб спільно з «Укрпоштою» розробили до 75-ліття команди. З 1949-го року це єдина команда в Україні, яка не пропустила жодного чемпіонату України.
 
ВК «Динамо» Львів» – це найтитулованіший ватерпольний клуб в Україні з 1949 року. За час Незалежності України «Динамо» Львів» став 11-разовим чемпіоном України, 13-разовим володарем Кубків та 7-разовим володарем Суперкубків України.
 
Як зазначив почесний президент ФК «Рух» Львів Григорій Козловський: «Для мене ВК «Динамо» Львів» – це один із символів спортивного Львова. Команда сьогодні демонструє чудові результати, розвивається і рухається вперед. Впевнений, що в цього клубу велике майбутнє, тут люди живуть серцем, аби розвивати і примножувати славу команди».
 
 
Григорій Козловський зазначив, що спортсмени, тренери та вся команда «Динамо» Львів» пройшли великий шлях у 75 років. Команда сьогодні демонструє чудові результати, розвивається і прагне вперед, до нових перемог та здобутків.
 
В свою чергу президент федерації водного поло України та почесний президент ВК «Динамо» Львів» Олександр Юрійович Свіщов привітав славетний клуб, гравців та тренерів з ювілеєм А також розповів про значні здобутки клубу за роки Незалежності України.
 
 
«Я, насамперед, хочу подякувати всім поколінням ВК «Динамо» Львів»: ветеранам клубу, тренерам, гравцям різних поколінь. Вони внесли великий вклад у розвиток команди. На сьогодні ми маємо приклад минулих поколінь, як здобувати високі результати. Знаю, що теперішні гравці будуть примножувати і прославляти клуб не лише в Україні, а й на міжнародній арені. Вітаю усіх причетних із ювілеєм», – додав Олександр Свіщов.
 
 
Григорій Козловський та Олександр Свіщов активно займаються розвитком не тільки водного поло та футболу, а усього українського спорту. Вони щиро вірять у силу спорту та прагнуть зробити його доступнішим для всіх українців.
 
Завдяки їхній далекоглядній політиці тисячі дітей та молодих людей мають можливість не лише тренуватися та змагатися, але й відчувати себе частиною команди, розвивати командний дух та здобувати важливі життєві навички.
 
 
Внесок Григорія Козловського та Олександра Свіщова у розвиток спорту України було відзначено виданням "Обозреватель", вони увійшли до топ-10 бізнесменів Західної України, які активно розвивають спорт. Саме такі люди, як Олександр Свіщов та Григорій Козловський, роблять наш спорт сильнішим, а нашу країну - більш здоровою та згуртованою.