Біатлоністка Семеренко розкритикувала тренерів української команди

14:30, 22.02.2018

Валентина Семеренко на змаганнях (sport.bigmir.net)

Українська біатлоністка Валентина Семеренко розкритикувала тренерів команди після того, як не потрапила до складу команди учасників жіночої естафети на олімпіаді у Пхьончхані.

Про це повідомляє "Новое время".

У коментарях під відео із інтерв'ю тренером збірної Урош Велепцем у пабліку UA:Біатлон Семеренко дорікнула фахівцю в тому, що той не провів збори й не повідомив, чому не включив її до складу команди. Спортсменка заявила, що Ірина Варвинець і Анастасія Меркушина бігли гірше за неї, але все одно виступатимуть в естафеті.

"Знаєте, вболівальники, просто у нас не команда, а просто ж***. Не вірте жодному слову, це просто брехня... Так боляче й прикро, коли брешуть тобі в глаза", - додала Семеренко, запевнивши, що тепер не буде мовчати, адже їй прикро і боляче, як розбивають її мрію.

Вона запевняє, що зверталася із запитами щодо невключення до команди на змаганнях.

"Навіть Урошу написала, щоб він провів збори і пояснив, що злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався", - зазначила Валентина Семеренко.

Вона також дорікнула тренерам, включаючи батька Анастасії Меркушиної Олегу, в тому, що ті раділи виключенню з команди Олени Підгрушної та Ольги Абрамової.

"Велепець із Меркушиним провели контрольну між Оленою [Підгрушною] та Настею [Меркушиною]. Якщо вони відбиралися в естафету, могли й нам сказати, я б мас-старт не бігла б, а відбиралася в естафету. Все "на ничку", якби Олена не програла б ті 25 секунд, то й Віта [Семеренко] не бігла б", - переконана атлетка.



У змаганнях із масового старту команда україни залишилася без медалей.

Жіноча естафета з біатлону відбудеться сьогодні, 22 лютого, о 13.15 за київським часом. Від України, яка є чинним олімпійським чемпіоном, участь в ній візьмуть Ірина Варвинець, Віта Семеренко, Юлія Джима та Анастасія Меркушина.