Контрпропаганда: Кирило Буданов зустрівся з послом Японії

16:34, 20.06.2023
Контрпропаганда: Кирило Буданов зустрівся з послом Японії

Кунінорі, Буданов та Джапарова. (facebook.com/edzhaparova)

Попри фейки російської пропаганди про важке поранення начальника ГУР Міноборони та його лікування в Німеччині, Кирило Буданов зустрівся із послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі.

 

Зустріч відбулася у Києві в присутності першої заступниці міністра закордонних справ України Еміне Джапарової.

 

Як інформує Україна молода, відповідні світлини з Будановим та послом Кунінорі оприлюднила Еміне Джапарова у соцмерержах у вівторок.

 

«Дискутували, обмінювались думками, планували із послом Японії в Україні паном Мацудою Кунінорі», - написала заступниця міністра про зустріч.

 

І додала щодо Буданова: «Не муляж, всі учасники зустрічі живі та здорові».

 

 

Нагадаємо, перед цим російська пропаганда запустила фейк про нібито влучання ракети в будівлю Головного управління розвідки України і, як наслідок, важке поранення Буданова. Хоча саме після тієї атаки Буданов записав відеозвернення, в якому пообіцяв терористам відповідь. 

 

При цьому, пропагандисти посилалися на німецький журнал Stern, але це видання офіційно запевнило, що не публікував новину про поранення очільника ГУР Кирила Буданова.

 

Як повідомляла «УМ», раніше російська пропаганда розганяла фейк про важке поранення Головнокомандувача ЗСУ Залужного на одному з вигаданих командних пунктів.