Кіндер-сюрприз: двійнята Соєр та Еверетт у США народилися з різницею в рік!

04.01.2017
Кіндер-сюрприз: двійнята Соєр та Еверетт у США народилися з різницею в рік!

Брати прийшли на світ у новорічну ніч.

Коли двійнята Соєр та Еверетт у майбутньому розповідатимуть про історію свого народження, то можуть додати до неї одну цікавинку — один офіційно є старшим за другого на... рік.

Брати прийшли на світ у новорічну ніч.

Але Соєр народився 31 грудня 2016 року о 23.40, ставши останньою дитиною, народженою у США 2016 року, а Еверетт — у першу хвилину 2017 року, ставши першою дитиною, яка народилася у США цього року. Пологи приймали лікарі шпиталю «Баннер Хелз» у місті Глендейл, штат Арізона. 
 
Цей медичний заклад зобов’язаний видати близнюкам свідоцтва про наро­дження згідно з реальним часом їхньої появи на світ, тобто в офіційних документах дата їхнього народження розбігатиметься на один рік. 
 
Але немовлята відрізняються не лише роком народження, а й тим, що є двояйцевими близнюками, тобто неідентичними один одному. Соєр при народженні був важчим, а Еверетт, хоч і народився пізніше, — вищим на зріст.

Окрім «новорічних» близнюків, подружжя Холлі і Брендона Шеїв із міста Глендейл уже мають двох доньок віком чотири і тринадцять років, повідомляє Сі-Ен-Ен.
 
А Бі-Бі-Сі повідомляє про ще дивнішу історію з народженням. Перше народжене цього року в Ісландії немовля народила жінка, яка в 1980 році сама стала першою народженою у цій країні дитиною.