Російська загроза, реальна й актуальна

Російська загроза, реальна й актуальна

Міністри оборони Латвії, Литви та Естонії підписали меморандум про взаєморозуміння зі створення Балтійського об’єднаного штабу. «Балтійський об’єднаний штаб є одним із кроків, які ми робимо для зміцнення безпеки країн Балтії та всіх союзників по НАТО. Це тільки одне із завдань, і нам ще треба багато зробити найближчими роками», — цитує главу міноборони Латвії Раймондса Вейоніса сайт lsm.lv.

На двох стільцях

На двох стільцях

Візит Ангели Меркель до Будапешта два тижні тому не допоміг змінити позицію угорської влади. Як зазначає «Німецька хвиля», в розпал української кризи прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан підтримує Кремль і в такий спосіб послаблює Євросоюз. Орбан, вочевидь, не дуже переймається ліберальними цінностями європейської демократії і непохитно дотримується своєї лінії.

Зимова казка Ніагари

Зимова казка Ніагари

Морози, які скували східне узбережжя Сполучених Штатів, не відступають. І знову, як і рік тому, дарують туристам грандіозне видовище: замерзлий Ніагарський водоспад. Цей грандіозний каскад водограїв на річці Ніагара, що на кордоні Канади (провінція Онтаріо) та США (штат Нью-Йорк), сковує кригою дуже рідко.

Бив дружину й заливав за комір

Бив дружину й заливав за комір

Зловживав алкоголем, бив дружину, лінувався на роботі та обмацував дівчат — такий далекий від створеного російськими ЗМІ ідеального образу портрет Володимира Путіна вимальовується з найновішого документального фільму про президента Росії.

Всі статті рубрики