Чехія з нами!

Чехія з нами!

Рівно шість місяців минуло відтоді, як у скасований Януковичем День свободи, на річницю Помаранчевої революції 22 листопада, українці знову вийшли на Майдан — цього разу щоб висловити свою незгоду з намірами тодішньої влади відмовитися від підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

«Чому Путін несе нам щастя?»

«Чому Путін несе нам щастя?»

Росія потроху починає позбуватися залежності від «шпигунської» мережі інтернет. Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін нещодавно заявив, що інтернет — це спецпроект ЦРУ, і пообіцяв працювати над створенням альтернативи найпопулярнішому пошуковику Google.

«Здобутки» сепаратизму

«Здобутки» сепаратизму

Щонайменше 31людина загинула і понад 90 отримали поранення в результаті теракту в Китаї. Як повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на державні ЗМІ Китаю, вчора о 7:50 ранку за місцевим часом (2:50 ночі — за київським) два автомобілі в’їхали в натовп людей на базарі біля парку Женьмінь в Урумчі, столиці Сіньцзян-Уйгурського автономного району на північному заході КНР.

Як пиха дірку в російському бюджеті пробила

Як пиха дірку в російському бюджеті пробила

Росія таки уклала з Китаєм історичний контракт на постачання газу. Той самий, від якого Пекін спершу навідріз відмовився — Москва пропонувала надто невигідну для Піднебесної ціну. Проте повернутися з візиту до КНР без цього папірця для президента РФ Володимира Путіна означало б зазнати неабиякої ганьби.

Всі статті рубрики