Хто «залатає» кордон?

Хто «залатає» кордон?

Державна прикордонна служба України вчора сама опинилася «за кордоном». Громадські активісти влаштували перформенс біля дверей відомства, поставивши будку та шлагбаум і виставивши свій прикордонний пост. Так активісти Майдану відреагували на численні атаки терористів на сході України, де постійно гинуть українські вояки.

«Я — шоколадний Путін»

«Я — шоколадний Путін»

Путін у гамівній сорочці і шапці Наполеона. Путін у ватній фуфайці, шапці і з бомбою в руці за спиною. А головне — Путін, якого можна з’їсти. Цей солодкий винахід кондитерів Львівської майстерні шоколаду віднедавна став іще однією візиткою Львова. А на ці вихідні шоколадні фігурки з’являться і в столичних фірмових крамничках ЛМШ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Правий сектор» їде на схід

«Правий сектор» їде на схід

Схоже, під час президентських виборів жителі Донбасу таки зможуть побачити бійців міфологізованого «Правого сектору». А заодно й переконатися, що не такий страшний Ярош, як його малює Дмитро Кисельов. Принаймні сам Дмитро Ярош учора повідомив, що представники його організації охоронятимуть безпеку на виборчих дільницях у східних регіонах України.

Героїчний четвер

Героїчний четвер

Відучора на Донбасі сили антитерору розпочали фінальний етап антитерористичної операції. Про його початок ще в середу ввечері повідомив Голова Верховної Ради, в.о. Президента Олександр Турчинов, який особисто проінспектував позиції вітчизняних силовиків під Слов’янськом та провів нараду з керівництвом АТО.

Броня для перемоги

Броня для перемоги

Міністерство оборони та Міністерство внутрішніх справ замовили харківським танкобудівникам 194 БТРи. Сорок бойових машин, згідно з підписаним контрактом, надійдуть у розпорядження правоохоронців, решта поповнить парк вітчизняної армії.

Всі статті рубрики