МЕДІА–ЗАПИТ

МЕДІА–ЗАПИТ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У середу вдень Віктор Янукович задекларував таке: «Ще раз заявляю — процес розвитку і розширення свободи преси в Україні є незворотним. І я ніколи не допущу повернення до цензури чи будь–яких інших методів тиску на журналістів».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«У нього руки по лікоть у крові!»

«У нього руки по лікоть у крові!»

Президент Віктор Янукович позавчора своїм указом призначив Сергія Онищенка командувачем Військово–повітряних сил Збройних сил України, звільнивши з посади Івана Руснака. І цим самим здiйняв чергову хвилю обурення у суспільстві. Адже, як відомо, Сергій Онищенко був одним iз фігурантів справи щодо трагедії 2002 року на аеродромі в Скнилові (досі він обіймав посаду першого заступника головнокомандувача Військово–повітряних сил України). Щоправда, Апеляційний військовий суд Центрального регіону два роки тому Онищенка виправдав.

Не забуду «Батьківщину»!

Не забуду «Батьківщину»!

Завтра в партії «Батьківщина» має завершитися праймеріз — внутріпартійне проміжне голосування на конкурсній основі, яке тривало тиждень. Новий для України механізм визначення рейтингу кандидатів на місцеві вибори 31 жовтня лідери БЮТ неодноразово називали «перевіркою на міцність» i таким собі «очищенням» партії від зрадників, «тушок» та інших «лозинських». Праймеріз має міцну традицію в країнах сталої демократії, зокрема, США, але його впровадження БЮТівцями на українському ґрунті викликає скепсис експертів, повідомляє «Німецька хвиля».

Гази й маси

Гази й маси

На перший день нової парламентської сесії — трохи більш як за три тижні — Блок Юлії Тимошенко готує акції протесту. Лідерка БЮТ скликає прибічників 7 вересня під стіни ВР, щоб виступити проти підвищення цін на газ та іншу «комуналку». «Ми вважаємо, що влада не має права встановлювати світові ціни на газ для населення у період фінансової кризи, коли доходи наших громадян значно нижчі, ніж у сусідніх європейських країнах», — йдеться в аналітичній записці БЮТ, поширеній прес–службою.

Всі статті рубрики