Романтичний виклик відьми

09.04.2010
Романтичний виклик відьми

Алісса Мілано.

Що краще — бути першою зіркою «мильних опер» чи зніматися в другорядних ролях у резонансних повнометражних фільмах? Цю дилему кожен актор вирішує для себе по–різному. Алісса Мілано, схоже, визначилася: у свої 37 вона не має жодної помітної ролі в кіно, зате в телесеріалах на кшталт «Усі жінки — відьми» їй немає рівних. І це Аліссу влаштовує. Про шанувальників таланту і вроди Мілано годі й казати — вони з нетерпінням чекають виходу на екрани кожного «мила» за участю своєї улюблениці.

Дочекалися: після кількох появ у ролі «гостьової зірки» в поточних серіальних проектах різних телеканалів Мілано знову стане головною у ситкомі «Романтичний виклик» (Romantically Challenged), який стартує 19 квітня на Ей–Бі–Сі.

Керівництво цього каналу вже встигло засмутити «міланоманів», перенісши обіцяну прем’єру з 12 квітня на тиждень. Як припускають американські ЗМІ, це було зроблено для того, щоб поставити у прайм–тайм безумовного лідера рейтингів — шоу «Танці з зірками».

У «Романтичному виклику» Мілано грає щойно розлучену жінку на ім’я Ребекка, яка має 15–річного сина і знову починає ходити на побачення, прагнучи знайти нового чоловіка. Ще три центральні персонажі ситкому — сестра головної героїні, її друг та його сусід по квартирі. Автори обіцяють, що буде дуже смішно й цікаво. Що вийшло насправді — ми з вами, може, й не побачимо (адже в разі провалу проекту навряд чи якийсь із українських телеканалів його закупить). Хоча шанувальники найгарнішої з «відьом» не сумніваються — Алісса й цього разу не підведе.