Аліса в країні кінопрокату

Аліса в країні кінопрокату

Тривимірна екранізація «Аліси в країні чудес» і далі б’є рекорди. За другий уїк–енд прокату кіношний переспів казки Льюїса Керролла у варіанті Тіма Бартона зібрав у міжнародному прокаті 80,6 мільйона доларів, вдруге поспіль значно випередивши за касовими «бокс–офісом» усіх конкурентів. Загальна сума надходжень з прокату «Аліси» вже сягнула 570 мільйонів доларів, і це при тому, що в деяких країнах прем’єра фільму ще попереду. До речі, серед країн, у яких стереоскопічна казка зібрала більше мільйона доларів, є й Україна — вже 14 березня фільм Бартона в наших кінотеатрах «заробив» майже 1,3 мільйона.

Щось особливе для Махмуда і Фатіми

Щось особливе для Махмуда і Фатіми

Цього тижня в Голландії почав діяти перший на Заході й, певне, у всьому світі секс–шоп для мусульман. Офіс цього інтернет–магазину під назвою «Ель–Асіра» (у перекладі з арабської — «спільнота») розташований в Амстердамі. Голландські ЗМІ з ентузіазмом привітали його відкриття, оскільки розцінюють це як іще один факт інтеграції мусульман у західне суспільство.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мужик поспішає на зустріч, спізнюється, нервує, не може знайти місце, де припаркуватися. Здіймає обличчя до неба і каже:

— Господи, допоможи знайти місце для паркування. Я тоді кину пити й щонеділі ходитиму до церкви!

Раптом дивовижним чином з’являється вільне місце. Мужик знову звертається до неба:

— А, все, не треба. Знайшов!

Всі статті рубрики