«Бацька» у Папи

«Бацька» у Папи

Президент Білорусі прибув у неділю до Рима. Це перший за останні 14 років його візит до країни Заходу. Востаннє, 1995 року, він відвідував Францію. Вчора білоруський «бацька» мав зустрічі з Папою Римським Бенедиктом XVI та італійським прем’єр–міністром Сильвіо Берлусконі.

Іранський суд — «найгуманніший» у світі

Іранський суд — «найгуманніший» у світі

Батько американської журналістки іранського походження Роксани Сабері, засудженої в Тегерані на термін до восьми років ув’язнення за шпигунську діяльність на користь США, повідомив учора агенції «Рейтер», що побоюється за життя доньки, оскільки тиждень тому вона оголосила голодування. Журналістка заявила, що голодуватиме, допоки її не звільнять.

Партія веде. Партія привела

Партія веде. Партія привела

На позавчорашніх виборах мера курортного міста Сочі переміг представник правлячої прокремлівської партії «Єдина Росія» Анатолій Пахомов, повідомив учора виборчком цього міста. Пропутінського кандидата підтримали 77 відсотків виборців. Головний суперник Пахомова, представник демократичної опозиції Борис Нємцов заручився підтримкою 13,5 відсотка сочинців. За представника КПРФ Юрія Дзаганію проголосували 7 відсотків виборців.

Ліві, зелені та їхня рожева «мати»

Ліві, зелені та їхня рожева «мати»

На дострокових парламентських виборах, які відбулися в Ісландії минулої суботи, перемогу здобула лівоцентристська коаліція у складі Соціал–демократичного альянсу та Руху лівих зелених, здобувши 34 із 63 мандатів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики