А я на морі!

А я на морі!

Середину тижня для початку відпустки Володимир Стельмах вибрав не даремно, адже до наступного понеділка він мав би ще більше проблем через парламент. Річ у тім, що вчора депутати Верховної Ради прийняли постанову про внесення змін у постанову «Про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань перевірки діяльності Національного банку України в період фінансової кризи», за яку проголосували 372 депутати із 442 зареєстрованих. Народні обранці планували закликати Президента України Віктора Ющенка звільнити Володимира Стельмаха з посади задля стабілізації економічного становища в Україні.

Дідусь Христос, бабуся Марія

Дідусь Христос, бабуся Марія

Досі вважалося, що Христос народився у Віфлеємі, проте не виключено, що й на київський Шулявці. Легендарний сто­личний герой (маю на увазі мера Черновецького) виступив з власною трактовою цього образу. Представляючи свою колекцію ікон (експозиція виставлена в Музеї російського мистецтва), Леонід Михайлович зазначив, що один з образів Спасителів написаний із «київського дідуся».

Ні вивезти, ні завезти

Ні вивезти, ні завезти

На угорському кордоні затримано три картини, написані видатними закарпатськими митцями Антоном Кашшаєм, Адальбертом Мартоном та Гаврилою Глюком. Мистецькі раритети лежали просто в багажнику автомобіля, що прямував з Угорщини в Україну. Зауважимо: всі ці художники минулого сторіччя народились або довгий час мешкали у Закарпатській області й прославилися саме завдяки проникливим пейзажам Закарпаття.

Не походиш — так покатаєшся

Не походиш — так покатаєшся

Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту за підтримки КМДА організовує ковзанку під відкритим небом просто біля монумента Незалежності в Києві. Як «УМ» повідомили в компанії, яка є генеральним підрядником зі встановлення ковзанки, льодовий майданчик буде площею 540 квадратних метрів. Біля ковзанки встановлять роздягальні, адмінкорпус та буфет.

Куди ідеш, шахіде?

Куди ідеш, шахіде?

Під час патрулювання підрозділ Відділу прикордонної служби «Свердловськ» затримав явно непересічного громадянина України, який намагався незаконно потрапити до сусідньої імперії. Як повідомив прес–секретар Луганського прикордонного загону Ігор Плетень, зупинили «мандрівника» за 30 метрів від лінії державного кордону.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Породілля, яку не наздогнати

Породілля, яку не наздогнати

Чи торкнулася економічна криза родини Малишів? Їм не до цього, бо вирішують демографічну проблему країни і вже приводять на світ Божий шістнадцяту дитину! А окрім цього, ще й дають собі раду, займаючись сільським господарством у далекому гірському селі.

Всі статті рубрики