Не масажні салони: росіянка організувала роботу борделів у центрі Києва, фото

12:22, 25.04.2024
Не масажні салони: росіянка організувала роботу борделів у центрі Києва, фото

Громадянка рф організувала роботу борделів у центрі Києва під виглядом масажних салонів. (Фото: сайт Нацполіції)

Громадянку рф та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів затримали в Києві. Борделі знаходились у центрі міста.

 

Як інформує УМ, про це 25 квітня повідомили в пресслужбі столичної поліції.

 

Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

 

"Встановлено, що організували незаконний бізнес 45-річна громадянка рф, яка мешкає у столиці та її 38-річний знайомий.  Спільники орендували квартири у Шевченківському районі, де під виглядом роботи масажних салонів налагодили діяльність двох борделів.

 

До незаконного бізнесу вони залучили ще чоловіка та жінку, які підшукували "працівниць" для роботи в салонах, а також займались пошуком клієнтів через створений організаторами злочинної групи Telegram-канал", – уточнили в пресслужбі.

 

 

Організатори "бізнесу" керували фінансовими потоками, розподіляли кошти та проводили "кастинг"  по відбору працівниць для "роботи" в салонах.

 

Загалом для надання "послуг" вони залучили вісім жінок. Зловмисників затримали та вилучили у них гроші, банківські картки, ґаджети та "чорнові" записи.

 

 

За фактами сутенерства та створення або утримання місць розпусти відкрито кримінальні провадження, а затриманим повідомили про підорзу.

 

 

Як повідомляла УМ, Продавала сина за мільйон: у Дніпрі затримано горе-матір.