Ракетний удар по Скадовську: є влучання по базі росіян

12:35, 09.11.2023
Ракетний удар по Скадовську: є влучання по базі росіян

Місце прильоту ракети у окупованому Скадовську. (Фото: Телеграм Андрющенко Time)

У Херсонській області російські окупанти заявили в четвер, 9 листопада, про ракетний обстріл міста Скадовськ. За деякою інформацію, є влучання по базі росіян.

 

Як інформує УМ, про це 9 листопада повідомили у Телеграм в Центру національного спротиву, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, Суспільне, так званий "виконуючий обов'язки губернатора Херсонської області" Володимира Сальдо у соцмережах.

 

 ЦНС повідомляє, що близько 09:30 в місті пролунало два потужних вибухи. За неперевіреною інформацією, як повідомляє ЦНС, удар прийшовся по тимчасовому пункту дислокації одного з підрозділів ФСБ. Зараз на місці влучання працюють служби окупантів.

 

"Суспільне" підтвердило вибухи в окупованому Скадовську.

 

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє, що влучання було в районі будівлі колишнього колгоспу на перетині вул. Гагаріна та Портова.

 

"Все заблоковано, близько не пускають. Вже відомо про мінімум 15 поранених та п'ять "хороших русских", що ніколи не поврнуться додому", - зазначив Андрющенко.

 

 

Так званий "виконуючий обов'язки губернатора Херсонської області" Володимира Сальдо заявив про ракетний обстріл Скадовська. Він повідомляє лише про влучання в приватний сектор.

 

Як повідомляла УМ, у Севастополі та Керчі димить після потужних прильотів.