Ракетний обстріл Дніпра: надзвичайники завершили пошуково-рятувальні операції

09:57, 29.07.2023
Ракетний обстріл Дніпра: надзвичайники завершили пошуково-рятувальні операції

Внаслідок російської ракетної атаки постраждало двоє дітей

Надзвичайники завершили пошуково-рятувальні роботи у багатоповерховому будинку в Дніпрі, який був уражений російською ракетою напередодні. Кількість постраждалих залишається незмінною - дев'ять осіб, серед яких двоє дітей.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Телеграмі.

 

Зараз на місці комунальники займаються ліквідацією наслідків російського обстрілу.

 

«Окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки маємо ще пошкодження. Це 4 житлові будинки навколо. Одна висотка, інші – двоповерхові. Зачепило й 3 адміністративні споруди та 7 автівок. Весь житловий комплекс має пошкодження, один з будинків комплексу зруйнований з 9 по 13 поверх.Після третьої ночі надзвичайники завершили пошуково-рятувальні роботи», – йдеться в повідомленні.

 


Нагадаємо, російська окупаційна армія 28 липня завдала ракетного удару по Дніпру, влучивши у багатоповерхівку. 

 

 

Президент України Володимир Зеленський відреагував на удар росіян по обласному центру Дніпропетровської області. Гарант Конституції заявив, що Україна зробить усе для того, щоб російські окупанти були покарані за свої теракти, в тому числі і за сьогоднішній удар по багатоповерхівці в Дніпрі.

 

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що ціллю росіян була порожня будівля Служби безпеки Украіни. Він зазначив, що це вже третя їхня спроба поцілити туди.

 

Як повідомляла УМ, кілька тижнів тому росіяни черговий раз атакували ракетами Х-22 Дніпро. Внаслідок ворожого удару постраждав приватний сектор, зруйновано житлові будинки, є постраждалі