На Закарпатті в сільраді депутат підірвав гранати, 26 осіб поранено

13:19, 15.12.2023
На Закарпатті в сільраді депутат підірвав гранати, 26  осіб поранено

Депутат від "Слуги народу"у сільраді на Закарпатті підірвав гранати, 26 осіб дістали поранення. (Фото: Телеграм Нацполіція, скриншот з відео)

.Депутат підірвав гранати в будівлі Керецьківської сільської ради Закарпаття. У результаті зухвалих дій чоловіка 26 осіб дістали поранення.

 

Як інформує УМ, про це 15 грудня повідомили в Нацполіції у Телеграм.

 

"Сьогодні об 11.37 на лінію "102" надійшло повідомлення, що в будівлі Керецьківської сільської ради Мукачівського району під час засідання сесії один із депутатів підірвав гранати", - йдеться в повідомленні.

 

У соцмережах опублікований відеозапис, на якому зафіксований момент вибуху.

 

 

За попередньою інформацією, внаслідок вибуху загинула одна особа, сам підривник, ще 11 людей поранено.

 

 

Згодом у Нацполіції оновили дані та повідомили, що постраждали 26 осіб. 6 із них у важкому стані. Ще пізніше стало відомо, що підривник-депутат живий.

 

Заява про надзвичайну подію надійшла від жінки, яка дивилася онлайн-трансляцію сесії.

 

За попередньою інформацією, гранати кинув депутат Керецьківської сільської ради від партії "Слуга народу" Сергій Батрин.

 

Згідно з даними Керецьківської громади, чоловік народився 12 вересня 1969 р.н., має середню спеціальну освіту та мешкає в селі Кушниця. На сесії сільради в той час, як пролунали вибухи, розглядалися питання щодо прийняття бюджету на 2024 рік. 

 

На місці події працюють всі профільні служби, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та криміналісти. Тривають першочергові слідчі дії.

 

 

Як повідомляла УМ, Ноги «катапультувалися»: у Бєлгородській області чиновники підірвались на «своїй» міні.