Ігри нескорених: принц Гаррі потиснув руки українським ветеранам

14:43, 13.09.2023
Ігри нескорених: принц Гаррі потиснув руки українським ветеранам

Принц Гаррі фотографувався та тиснув руки українським військовослужбовцям. (Фото з відкритих джерел)

На третій день "Ігор нескорених 2023" (Invictus Games) у Дюссельдорфі засновник події, принц Гаррі, підтримав українських військових. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє медіа ҐРУНТ в Інстаграмі.

 

Герцог підійшов до членів команди України, яким потиснув руки та поспілкувався, а також влаштував фотосесію. Зокрема, коли він проходив повз українську трибуну, то підійшов до одного з уболівальників в інвалідному візку.

Чоловік Меган Маркл вирішив потиснути йому руку та стати поряд із ним на одне коліно. Вони розмовляли та фотографувалися. Те, що Гаррі приділив час українським ветеранам і військовослужбовцям, які зазнали поранень або травм, дуже зворушило присутніх.

 


Слід зазначити, що цьогорічні "Ігри Нескорених" проводять вже вшосте. У 2014 році вони відбулися в Лондоні, 2016-го – в Орландо, 2017-го – в Торонто, 2018-го – в Сіднеї, а 2022 року – в Гаазі.

 

У перший день змагань ветеранів Україна здобула 6 медалей. Наші співвітчизники брали участь у змаганнях з легкої атлетики, паверліфтингу, а також провели перші матчі з регбі на візках. Вони здобули одне "золото", три "срібла" та дві "бронзи".

 

Як повідомляла УМ, на  «Іграх нескорених» український військовий Микола Заріцький виборов золоту медаль зі штовхання ядра в категорії IF1 з результатом 11,3 метра.