Місіс Круз, вона ж ... місіс Бекхем

30.09.2006
Місіс Круз, вона ж ... місіс Бекхем

Вiкторiя Бекхем.

      Навіть не знаю, кому пощастило в житті більше? Вікторії Бекхем, котра має трьох дітей, знаменитого чоловіка, за яким сохнуть тисячi жінок, при цьому сама свого часу досягла успіху на сцені, а потім у бізнесі (випускає непогану лінію одягу), до того ж ще й регулярно фігурує у всіляких рейтингах найвродливіших, найелегантніших, най... Чи голлівудській актрисі і без п'яти  хвилин дружині Тома Круза Каті Холмс, яка ту ж таки Вікторію Бекхем зіграє в кіно. Адже Вiкторiї, як бачимо, не запропонували знятися в ролі самої себе у стрічці, присвяченій її знаменитому чоловіковi-футболісту.

      Наразі Каті спеціально прибула в Лондон, де активно працює над роллю. Зокрема, вона активно спілкується  з Вікторією — їй необхідно перейняти звички, манери, жести своєї героїні та зануритися в деталі особистого життя місіс Бекхем. Також Холмс намагається навчитися правильно говорити — з британським акцентом.  Словом, переборює труднощі, які режисери стрічки самі ж і створили.

      Нагадаємо, що в історії був випадок, коли в одному з фільмів актор зіграв Уінстона Черчілля. Гра актора «прототиповi» не сподобалася. А коли Черчілль дізнався, скільки йому заплатили, він сказав, що «за такі гроші я й сам би себе зіграв!». Може, й Вікторія зіграла б себе краще, ніж актриса, яка до того ж ззовні на неї зовсiм не схожа?