Джуліанна Мур зіграє у трилері «Гостріше»: поїде на зйомки одразу з Toronto International Film Festival

14.09.2021
Джуліанна Мур зіграє у трилері «Гостріше»: поїде на зйомки одразу з Toronto International Film Festival

Джуліанна Мур.

У Торонто відкрився черговий міжнародний кінофестиваль Toronto International Film Festival, який щорічно проводять тут із 1979 р.

 

Серед прем’єр сезону було представлено одним із перших мюзикл «Дорогий Еван Хансен», головну роль у якому зіграла неперевершена Джуліанна Мур.

 

Бо як інакше можна назвати актрису, яку чотири рази номінували на «Оскара» (і вона його таки отримала як найкраща актриса за роль у чудовому психологічному фільмі «Все ще Еліс») й до того ж у якої ціла купа інших міжнародних нагород?

 

Та й на самому фестивалі пані Мур у прямому сенсі сяяла, адже, окрім розкішного волосся кольору міді та  веснянок, на актрисі виблискувало в променях скупого канадського осіннього сонечка срібне плаття, розшите лелітками та стеклярусом.

 

У свої 60 років актриса в чудовій формі, що й продемонструвала своєю сукнею, яка окреслювала її довершені, як на такий далеко не легковажний вік, форми.

 

Джуліанна не побоялася вибрати наряд із відвертим декольте, до того ж актриса не соромиться своїх років, як її колеги по акторському цеху, що приховують вікові зміни за допомогою талантів пластичних хірургів.


Актриса постійно заангажована як не в одній, то одразу в трьох-чотирьох картинах на рік. Ось і одразу після фестивалю пані Мур вилетить у Нью-Йорк на зйомки трилера «Гостріше», який вийде на стрімінговій платформі Apple TV+.

 

Поставить цю стрічку режисер Бенджамін Карон, у послужному списку якого такі популярні роботи, як «Корона» та «Мій шалений щоденник».

 

Партнером Джуліанни по знімальному майданчику буде Джон Літгоу (відомий любителям трилерів за серіалом «Декстер: свіжа кров»).