Двічі в одну річку: у Дженніфер Лопес таки роман із Беном Аффлеком

27.07.2021
Двічі в одну річку: у Дженніфер Лопес таки роман із Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек.

Чим можна залікувати любовну рану? Новим коханням.

 

Насправді, нове кохання американської співачки, акторки і просто красуні 52-річної Дженніфер Лопес, яка нещодавно розійшлася зі своїм нареченим після його постійних зрад, — це її колишній наречений, 48-річний Бен Аффлек, з яким майже 20 років тому в неї був пристрасний роман.

 

Заради Бена жінка розлучилася тоді зі своїм другим чоловіком, Крісом Джаддом, і це розірвання шлюбу коштувало їй 18 млн доларів, але чого не зробиш заради нового кохання.

 

Проте пристрасть, особливо у таких темпераментних людей, як латиноамериканка Лопес, триває недовго, тож закохані, які заручилися в 2002-му, через рік, саме напередодні весілля, розірвали заручини.


Та ось нещодавно, саме у свій день народження, Дженніфер виклала у себе в інстаграмі фото, на яких вона позує під час відпочинку на яхті, і відео, з якого зрозуміло, що знімав її саме Бен Аффлек, до якого вона звернулася: «Хелло, любове моя».

 

Це стало остаточною крапкою в «ворожінні на кавовій гущі» — зустрічається Джен із Беном чи у них просто приятельські стосунки, які вони зуміли зберегти впродовж цих довгих років після розставання.

 

Чутки про відновлення стосунків двох зірок ширилися ще з квітня цього року, коли Аффлек болісно переживав свій розрив із Аною де Армас, а Лопес анулювала свої заручини з Алексом Родрігесом. Як кажуть, от і зустрілися дві самотності...