Х’ю Лорі займеться режисурою

16.04.2021
Х’ю Лорі займеться режисурою

Х’ю Лорі.

«Так несправедливо!» — скажете ви, і матимете рацію, адже не можна такою щедрою рукою «відсипати» стільки талантів одній людині.

 

Йдеться про Х’ю Лорі — відомого тепер уже не лише британського, а й голлівудського актора і, як виявилося не так давно для наших глядачів, «за сумісництвом» музиканта, письменника, а ще — режисера.

 

Так, у доробку зірки два музичні диски (Х’ю грає на багатьох музичних інструментах і, до того ж, непогано співає), два романи — «Торговець пушками» та «Паперовий солдатик» (публікація останнього тим часом призупинена з нез’ясованих причин), а ще, крім відомих у всьому світі ролей, цей вундеркінд-переросток зняв ситком (комедія ситуацій. — Авт.) «Трошки за сорок», а зараз береться до роботи над новим мінісеріалом «Чому вони не спитали Еванса?».


Про останню роботу зірки відомо, що цей серіал зніматимуть за однойменним детективом британської письменниці Агати Крісті і планують його прем’єру в 2022-му.

 

За сюжетом, син вікарія Боббі Джонс і його подруга Френкі Дервуент під час гри у гольф побачать на полі ледь живого чоловіка, останніми словами якого будуть: «Чому вони не спитали Еванса?».

 

Сценарій серіалу напише сам Х’ю Лорі, а от чи зніматиметься він у фільмі — невідомо. Виробництвом серіалу займатиметься стрімінгова компанія BritBox, яка працює на кількох континентах одночасно: у Північній Америці, Європі (Британії) та Австралії. Що ж, імена Агати Крісті і Х’ю Лорі — свого роду знак якості, тож чекатимемо з нетерпінням нової стрічки.