Пенелопа Крус повернулась на знімальний майданчик: грає у фільмі Пендро Альмодовара

09.04.2021
Пенелопа Крус повернулась на знімальний майданчик: грає у фільмі Пендро Альмодовара

Пенелопа Крус.

Незважаючи на локдауни і карантини, деякі країни світу потихеньку виходять із «застою», викликаного коронавірусом, запускаючи нові проєкти, відновлюючи старі плани, словом, повертаються до активного життя, перерваного епідемією.

 

Чи не найбільше з європейських держав через «ковід» постраждала Іспанія, та й ця країна потихеньку відкриває свої кордони для туристів і поступово реанімує економіку.


Не стоїть осторонь пожвавлення усіх галузей «господарки» і кінематограф Іспанії. Так, нещодавно папараці зазнімкували найяскравішу зірку тамтешнього кіно Пенелопу Крус на знімальному майданчику.

 

Актриса в чудовій формі — як завжди, струнка, свіжа, з трохи висвітленим (за всіма модними віяннями перукарського мистецтва) волоссям, у чудовому модному «луку» — твідовому пальті та джинсах-кльош.

 

І на цей раз Пенелопа зіграє в новому фільмі свого «хрещеного батька» у світі кіно — режисера Пендро Альмодовара — Madres Paralelas.


Нагадаємо, пані Крус дебютувала в кінематографі майже тридцять років тому в фільмі «Хамон, хамон» (чи, як звучить ця назва на пострадянському просторі, «Шинка, шинка») у 18-річному віці. За цей період у її доробку більше пів сотні фільмів, купа міжнародних кінонагород, визнання не лише в себе на батьківщині — в Іспанії, а й у Голлівуді.

 

Пенелопа не боїться експериментувати і не зациклюється на якомусь певному амплуа: в її колекції є й комедійні, і драматичні ролі.

 

І цього разу 46-річна актриса зіграє одну з головних ролей, роль матері, таку знайому їй із життєвого «сценарію», адже пані Крус із чоловіком, Хав’єром Бардемом, виховує двійко дітей.


Сценарій фільму написав Педро Альмодовар, який зізнався, що тема материн­ства дуже близька йому (згадаймо хоча б його знаменитий фільм із Пенелопою в головній ролі — «Все про мою матір»). Проте інших подробиць режисер не відкриває, тож залишається лише чекати прем’єри.