Раян Рейнольдс розповів, чи важко бути батьком трьох доньок

19.03.2021
Раян Рейнольдс розповів, чи важко бути батьком трьох доньок

Раян Рейнольдс.

Можна зіграти у фільмі про покемонів чи за сюжетами коміксів, грати злих покидьків, але при цьому залишатися мімішним героєм, при вигляді якого тануть сердечка кисейних панянок.

 

Таким, мабуть, можна вважати канадсько-американського актора Раяна Рейнольдса, адже хоч що б він зіграв,  шанувальниці його таланту все ж люблять його за факти з реального життя.

 

Скажімо, нещодавно актор розповів, як він проводив свій час під час пандемії, опинившись не на знімальному майданчику, а в будинку з чотирма своїми жінками, трьом із яких, відповідно, п’ять, чотири та один рочок.

 

Ідеться про донечок актора, яких він безмежно любить, адже сам виростав у сім’ї, де було четверо синів, а він — наймолодший із них.


Зірка Голлівуду зізнається, що інколи доводиться просто пити, щоб зняти стрес (але згодом пояснює, що це був жарт).

 

Але які там жарти, коли дружина (до слова, також актриса — Блейк Лавлі) просить на День святого Валентина пофарбувати їй волосся, дає купу рекомендацій, як це краще зробити, а потім іще й волає на тебе, бо щось не так зробив.

 

«Давай усе просто збриємо!!!» — пише, не без гумору, актор у своєму інстаграмі, а його «колежанки» по соцмережі закидають його вподобайками, шаленіючи від такої відвертості.


Рейнольдса спитали в одному інтерв’ю, що важче — зніматися в кіно, вести бізнес чи бути батьком трьох доньок, на що він відповів:

 

«Я обожнюю бути батьком своїх донечок. Через це я не сплю ночами. Вони — як маленькі кубики Рубіка, які я не можу розгадати».