Зої Кравіц подала на розлучення після півтора року подружнього життя

05.01.2021
Зої Кравіц подала на розлучення після півтора року подружнього життя

Зої Кравіц.

Минулий рік виявився справжнім випробуванням для медиків і головним болем для урядовців, а чимало сімейних пар, опинившись на самоізоляції, і зовсім не витримали такого випробування і вирішили за краще «залишитись друзями».

 

Ось і «екзотична квітка» американського кінематографа Зої Кравіц після півтора року заміжнього життя подала на розлучення.

 

Звістка про це просочилася у пресу після того, як у руки журналістам потрапили документи про шлюборозлучний процес.


У 32-річної Зої Кравіц та її чоловіка-однолітка Карла Глусмана, як і в усіх закоханих, усе починалося романтично й захопливо.

 

Пара зустрічалася з 2016-го, а в 2018-му планувала поїздку в найромантичніше місто на землі — Париж, де, за всіма неписаними правилами, й мали відбутися освідчення і заручини.

 

Проте все склалося значно прозаїчніше — поїздка зірвалася, тож довелося освідчуватися вдома, у піжамах.

 

Зрештою, Зої вважала, що так навіть краще. Згодом відгуляли весілля, та вже через рік в «Інстаграмі» актриса зізналася, що перший рік подружнього життя виявився складнішим, ніж вона думала (хоча пара й до того жила разом).


Зої Кравіц до тридцяти встигла закрутити стільки романів (скільки ж і розв’язати), що дотримуватись моногамності їй просто не сила.

 

Мабуть, тут впливають гени її батька — відомого музиканта Ленні Кравіца, відомого серцеїда. До речі, в його жилах тече кров українських євреїв, що емігрували до США. Зрештою, родовід Зої — це ще та мозаїка і хитросплетіння.