Танго втрьох? На початку 2021-го вийде фільм із Дакотою Джонсон та Кейсі Аффлеком

27.11.2020
Танго втрьох? На початку 2021-го вийде фільм із Дакотою Джонсон та Кейсі Аффлеком

На початку наступного року американська кінокомпанія UniversalHomeEntertainment презентуватиме драму «Наш друг» режисерки Габріели Каупервейт.

 

Історія написання сценарію до фільму цікава тим, що в її основу лягла... стаття Метью Тіга «Друг: Слова «кохання» буде недостатньо», надрукована в 2015­-му в журналі Esquire.

 

Сюжет фільму має й справді несподіваний поворот: звичайна американська сім’я нічим не вирізняється серед інших, живе як усі, та раптом дружина Ніколь дізнається, що смертельно хвора.

 

Її чоловікові — Мету — страшно від думки залишитися з дітьми самому, тож він запрошує свого друга Дейна переїхати до них. Той погоджується допомогти другу адаптуватися до думки, що скоро той залишиться вдівцем. Дейн настільки вливається в сім’ю друга, що й не помічає, як ролі в цій драмі змінюються...

 

Головних героїв стрічки грають Дакота Джонсон та Кейсі Аффлек. І якщо Дакоту наші глядачі чудово пам’ятають за фільмом «П’ятдесят відтінків сірого» (після виходу якого дівчина нарешті вийшла з тіні знаменитої матусі — Мелані Гріффіт — та ще зірковішого вітчима — Антоніо Бандераса), то Кейсі життя підкинуло ще те випробування: його старший брат — славнозвісний Бен Аффлек, красунчик, пестунчик долі.

 

Проте в жилах Калеба Кейсі Макгуайра Аффлека­ Болдта (повне ім’я актора) недаремно тече ірландська та шотландська кров, тож наполегливості, а то й упертості йому не позичати.

 

До своїх сорока років Кейсі хоч і не був улюбленцем «глянцю», проте отримав і «Оскара», і «Золотий глобус», і знявся у понад тридцяти фільмах, і сам продюсував та режисирував картини. Тож майбутній фільм обіцяє бути цікавим уже з огляду на такий чудовий дует виконавців.