Брутальний Кхал — підкаблучник? Джейсон Момоа поділився тонкощами сімейного життя

24.11.2020
Брутальний Кхал — підкаблучник? Джейсон Момоа поділився тонкощами сімейного життя

Джейсон Момоа.

Дивлячись на брутального красеня зі зростом 193 см Джейсона Момоа, важко повірити, що він — підкаблучник.

 

Актор з усмішкою на устах зізнається, що віддав віжки управління в сім’ї своїй дружині Лізі Боне (яка, до слова, на 12 років старша за Джейсона).

 

«Чоловіки і діти — як звірі, яких потрібно час від часу дресирувати», — жартома ділиться секретами щасливого сімейного життя реальний антипод грізного і крутого Кхала Дрого з «Гри престолів».
    

Актор в інтерв’ю одному з чоловічих журналів розповів, що був закоханий у свою дружину з 8 років (!), коли вперше побачив її на екрані.

 

На той час Ліза вже була заміжньою за музикантом Ленні Кравіцом, та Джейсон таки дочекався свого зіркового часу в прямому і переносному сенсах — став зіркою Голлівуду і здійснив дитячу мрію, одружившись із вольовою та сильною жінкою.

 

Відтоді не лише його серцем, а й усіма сімейними справами заправляє його дружина. У пари троє дітей — донька Лізи від шлюбу з Кравіцом та спільні з Момоа донька і син.

 

«Я зов­сім не схожий на свого кіногероя. Я навіть у себе вдома не король! Наприклад, я дуже боюсь своєї дружини», — ділиться «секретами» Момоа.

 

Навіть карантин, під час якого всі опинилися ніби в ув’язненні, не зіпсував стосунки пари, навпаки, Джейсон розповів, що вони з дружиною стали набагато ближчими одне до одного, адже Ліза, за словами свого благовірного, — дуже розумна жінка. Так і хочеться сказати: зате Джейсон — мудрий.