«Та будь ласка!» Гвен Стефані погодилась на пропозицію руки і серця

30.10.2020
«Та будь ласка!» Гвен Стефані погодилась на пропозицію руки і серця

Гвен Стефані з нареченим Блейком Шелтоном.

Надзвичайно популярна в 90-ті співачка Гвен Стефані якось зійшла з наших радарів, хоча в США вона продовжує свою творчу кар’єру, записує пісні й альбоми, працює на різних шоу.
 
Та ось і до нас долетіла вісточка про неї — 51-річна Гвен виходить заміж за свого бойфренда, 44-річного кантрі-виконавця Блейка Шелтона. Нарешті. Адже її наречений якось дуже довго зволікав із пропозицією руки і серця.
 
Пара познайомилася ще в 2015-му, коли обоє були суддями на шоу «Голос», у листопаді того року в них зав’язалися стосунки, вже в грудні вони познайомилися з батьками одне одного, а Стефані представила коханого ще й трьом своїм дітям від попереднього шлюбу з британським рок-музикантом Гевіном Росдейлом, з яким прожила в шлюбі 14 років (цікаво, що лише влітку того ж року співачка офіційно розлучилася з ним). Про­йшло кілька років, і всі з нетерпінням чекали, коли ж нарешті Блейк освідчиться коханій, але він якось не поспішав.
 
Та й то правда, за плечима в кожного з них був попередній досвід подружнього життя (у Шелтона навіть два невдалі шлюби), тож потрібно було все добре зважити. 
 
І ось днями на ранчо співака в Оклахомі відбулися заручини, про які зірки тут-таки виклали фотозвіт в «Інстаграмі». «Гей, Гвен! Дякую, що врятувала мій 2020-й... І за решту мого життя... Я кохаю тебе. Я почув «Так!» — підписав світлину з нареченою Блейк. На що Гвен із притаманним їй почуттям гумору відписала: «Блейк, та будь ласка!».