Іггі Азалія «таємно» народила сина: малюку вже півроку

28.10.2020
Іггі Азалія «таємно» народила сина: малюку вже півроку

Іггі Азалія.

Відома австралійська хіп-хоп-виконавиця Іггі Азалія продовжує збурювати інтерес до своєї особи.
 
Та й як інакше, коли це запорука популярності, адже поки про тебе говорять — тебе пам’ятають.
 
Позаду плітки про романи дівчини, жвавий інтерес — вставила Іггі імпланти тільки в груди чи ще й у сідниці.
 
Тепер усі прихильники таланту 30-річної співачки захоплено обговорюють новину: виявляється, Азалія «таємно» народила дитину.
 
Ну як таємно — просто не теревенила про свою вагітність на кожному кроці, а вирішила цей важливий період у житті жінки пережити наодинці зі своїми відчуттями.
 
Коли ж настав час, співачка виклала в «Інстаграмі» фото зі своїм синочком, після чого всім відразу стало ясно, хто ж батько малюка: на світлині видно «шоколадне» янголятко на руках у матусі, якому вже пів року.
 
Тож, звісно, фанати виконавиці відразу визначили, що батько хлопчика — темношкірий репер Playboi Carti, з яким Іггі почала зустрічатися ще в 2018-му, а влітку минулого року навіть красувалася з діамантовою обручкою на безіменному пальці. Проте згодом пара розлучилася. 
 
Наразі співачка не озвучує, хто ж батько її сина, але вже саме ім’я дитини та його зовнішність розкривають цю таємницю. Хлопчика звати Онікс, тож відразу виникають асоціації з ювелірним каменем, адже один із найпоширеніших видів халцедонів — онікс — має чорний колір.