Єва Мендес повертається із декрету в акторство

21.10.2020
Єва Мендес повертається із декрету в акторство

Єва Мендес.

Шість років тому, знявшись у крайній стрічці «Як упіймати монстра», гаряча штучка Єва Мендес — голлівудська зірка з кубинським корінням — пішла у довготривалу декретну відпустку після народження первістка, вирішивши повністю присвятити себе сім’ї.
 
Поява доньки Есмеральдіти в 2014-му перевернула погляди на життя 40-річної жінки, адже це було таке бажане материнство, та ще й від коханої людини — володаря найчарівнішої і найзагадковішої посмішки Голлівуда Раяна Гослінга.
 
Через два роки у пари народилася друга донечка — Амада, тож про кінематограф довелося на деякий час забути. Проте час іде, а акторські амбіції ще ніхто не відміняв, тож Єва планує повернутися на знімальний майданчик.
 
«Я аплодую жінкам, які поєднують роботу і турботу про малюків, але я не одна з них», — поділилася зі ЗМІ зірка.
 
Жінка задоволена, що мала змогу весь цей час не працювати, а повністю присвятити себе материнству, і вона була щаслива всі ці шість років.
 
Поте зараз донькам, відповідно, шість і чотири роки і час подумати про продовження кар’єри, адже для жінок у кінематографі час — не найкращий напарник.
 
Нагадаємо, Єва Мендес та Раян Гослінг познайомилися в 2011-му на знімальному майданчику фільму «Місце під соснами», і хоча між акторами різниця у віці 7 років (не на користь Єви), а також чимало попередніх романів, проте пара вже 9 років разом і, судячи з усього, щаслива у стосунках.