«Вирок» кінцевий і оскарженню не підлягає. Майбутнє «Янелоха-Зеленського»

11.08.2020
«Вирок» кінцевий і оскарженню не підлягає. Майбутнє «Янелоха-Зеленського»

Карикатура з німецького Der Spiegel на Зеленського.

 
На порушення вимог п. 12 ст. Положення про Міністер­ство оборони України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року №671, Зеленський без подання міністра оборони призначив «близького до клану Коломойського» Руслана Хомчака начальником Генерального штабу — головнокомандувачем ЗСУ. Окремі політики й учасники російсько-української війни вважають призначення Хомчака не лише незаконним. На нього покладають вину за Іловайський котел і великі втрати серед військових і добробатів (див. відео: «Зеленский назначил генерала-предателя Хомчака главой ВСУ»).
 
Народний депутат, засновник полку «Азов» Андрій Білецький в ефірі телеканала ЗІК заявив: «Призначення Хомчака для величезної кількості армійців, ветеранів, цивільних людей — це сприймається, фактично, як плювок в обличчя».
 
«Для президента Зеленського великим плюсом Хомчака є близькість до Дніпропетровського клану. Він був творцем і виконавцем Іловайської операції», — наголосив Білецький. 
 
Висновок Трибуналу: Зеленський є «особливо небезпечним рецидивістом» адміністративних правопорушень. Даного слова, що у випадку порушення закону він піде у відставку, — Зеленський не дотримав. Збрехав народу! 
 
Зробивши явку з повинною щодо порушення Закону «Про запобігання корупції», «Янелох-Зеленський» у відставку не подав! 

Брехливі обіцянки «Янелоха»

Зеленський обіцяв учителям зарплату в 4 тисячі євро. Збрехав! 
 
Запропонував парламенту прийняти виборчий кодекс про вибори народних депутатів на партійно-пропорційній основі з «відкритими списками».
 
А вже наступного дня після інавгурації подав свій законопроєкт (як невідкладний), який передбачав пропорційну систему із «закритими списками», з якими і були проведені парламентські вибори, що дало віртуальній партії «Слуга народу» створити більшість у Верховній Раді. У цей спосіб Зеленський встановив монополію влади в Україні, яка за рік його президентства набула ознак авторитарної поліцейської держави. 
 
17 квітня 2019 року (за чотири дні до вирішального другого туру президентських виборів) в інтерв’ю виданню «РБК-Україна» у відповідь на запитання журналіста, чи планує Зеленський користуватися державними резиденціями, він сказав:
 
«Я не бачу в цих резиденціях жодного смислу» і пообіцяв виборцям віддати державні дачі дітям під табори. І знову збрехав народу! Ставши президентом, Зеленський переїхав мешкати на державну дачу №29 у Кончу-Заспу, де по сусідству живуть колишні президенти, спікери та прем’єри. Президентська дача, в яку переїхав жити Зеленський, — це триповерховий маєток більш ніж на 2 тис. квадратних метрів iз кількома гектарами землі. Будинок має чотири спальні, санвузли оздоблені мармуром, ліфт, кінозал, більярдну, солярій, сауни, басейн і масажний кабінет.
 
Утримування дачі, при проживанні в ній, обходиться державному бюджету в 30 млн гривень на рік.
 
Свій родовий маєток із земельною ділянкою, який розташований у заміському котеджному містечку «Перлина Італії» в селищі Іванковичі (за 30 км від Києва) Зеленський продав дружині заступника керівника фракції «Слуга народу» в парламенті Юрія Кіселя за 13,5 млн грн. 
 
Висновок: Зеленський — брехун, який ввів в оману 73% виборців, що повірили йому і обрали його президентом України. У такий спосіб «Янелох» зробив своїх виборців «лохами» — «зебілами»!
 

«Zе 73%»

Міжнародна кваліфікація хвороб містить у собі сукупність хвороб і розладів здоров’я під кодом «Zе 73». 
 
Розділ «Zе 73» передбачає, зокрема, такі захворювання, як: «Акцентуйовані особистісні риси характеру. Поведінкова структура типу «А», яка характеризується непомірною амбіцією, потребою у високих досягненнях, нетерпимістю, некомпетентністю, настирливістю. Стресовий стан. Неадекватні соціальні навички. Конфлікт, пов’язаний із соціальною роллю. Обмеження діяльності, викликані зниженням або втратою праце­здатності. Перевтома. Стан виснаження життєвих сил...»: (див. тут). 
 
Чи це збiг, чи у Бога таке почуття гумору, але, як зазначають деякі ЗМІ, якщо хтось запитає вас, що у нас iз преЗЕдентом ЗЕленським, сміливо посилайте цю людину до розділу «Zе 73» Міжнародної кваліфікації хвороб, а також послухайте журналіста Остапа Дроздова «Втомився, неборака» (див. відео).
 
Згідно з древніми Ведичними Знаннями, людство зараз живе в кінці «темної епохи», яка зветься «Калі Юга». В ній лише 25% населення планети усвідомлює свою «світлу духовну природу». Решта — 75% людей — на сьогодні має «негативну (темну) духовну природу», яка переважно наповнена матеріальним споживанням, атеїзмом, скептицизмом, цинізмом, сарказмом, байдужістю, зневірою, злістю, ненавистю, помстою. 
 
Головна якість епохи «Калі Юги» — відсутність духовностi! (див. «Самые сокровенные Знания»).
 
Черговий дивний збiг: Порошенка на президентських виборах підтримали 24,45 % виборців, а тих, хто голосував за блаЗЕня, — 73,22%.
 
Знову збіг. На президентських виборах у Росії 2018 року кривавого кремлівського карлика підтримало 76,69% «рабів». 
 
Новий збiг — за даними ЦВК, за Лукашенка проголосувало 80% виборців, які взяли участь у президентських виборах у Білорусі 9 серпня.
 
Народна мудрість твердить: раз — випадковість, два — збіг, три — закономірність, чотири — Закон Всесвіту, який лише підтверджує Ведичні Знання, що людство зараз живе в час «темної епохи».
Найтемніша ніч перед світанком. Але маленький промінчик Сонця розрізає  найбільшу пітьму. Українці, впустіть Світло Духовності в свої Душі і ви прискорите кінець «темної епохи Калі Юги» в Україні!

Від захисту України «верховний обвинувачений» ухилився! 

Військової строкової служби Зеленський не проходив. У 2014-15 роках, коли українці-добровольці рятували Україну від російської путінської орди на сході, «верховний обвинувачений» Зеленський ховався від мобілізації за кордоном зі своїм 95-м кварталом, де ганьбив Україну та її захисників. 
 
Під час мобілізації йому як військовозобов’язаному було надіслано чотири повістки для призову в армію: 15 квітня, 23 червня, 15 серпня 2014 року і 10 травня 2015 року, за адресою, визначеною в його облікових документах.
 
Про це у квітні 2019 року офіційно повідомило МО України, зазначивши, що Зеленський із 2008 року перебував на військовому обліку в Кривому Розі, придатний до військової служби, військову службу не проходив.
 
В інтерв’ю «КП в Украине» (21.03.2014 р.) Зеленський злякано заявив (цитата його мовою): «Мне действительно позвонила мама, которая живет в Кривом Роге, и сказала, что на наш домашний адрес принесли повестку».
 
На запитання журналіста, що він буде робити, чи поїде у військовий комісаріат, у Кривий Ріг, Зеленський відповів (цитата): «То, что нужно делать по закону, то и буду делать. Я военнообязанный. Если нужно — пойду воевать».
 
Заступник начальника військового комісара Дніпропетровського обласного комісаріату Сергій Полуциган відповів журналістам, що Зеленський зобов’язаний був прибути у військовий комісаріат у зазначений у повістці час.
 
Полуциган також зазначив: оскільки в Україні йде часткова мобілізація, то на військову службу призивають чоловіків до 60 років, залежно від звання. На той час Зеленському було 36 років і він підлягав обов’язковому призову в ЗС України! 
 
Однак Зеленський до військового комісаріату за жодною iз повісток не прибув, хоча знав про них від батьків.
 
Батько «верховного обвинуваченого» Олександр Семенович заявив журналістам, що він iз дружиною розповів сину про повістки і всі разом посміялися. Зеленський-старший відверто заявив: «Я бы не хотел, чтобы мой сын шел в армию, поскольку понимаю, что это большой риск». 
 
Тепер батько Зеленського гнівно рекомендує молодим людям, серед яких багато ветеранів АТО, які збираються на мітинги під ОП, iти воювати на Донбас (цитати його мовою): «Пусть эта сволочь идет стреляет в АТО. Пусть эта мразь, которая выступает, идет в АТО. Молодежь вот эта возле офиса президента, купленная. Идите воевать, гады... Идите защищать страну, а вы воняете...» (див. відео).
 
Висновок Трибуналу: Ухилянням від призову на військову службу «верховний обвинувачений» Зеленський порушив ст. 65 Конституції України, яка проголошує, що «Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є обов’язком громадян України». 
 
Зеленського – «Янелоха» треба було «саджати» ще навесні 2015 року! 
 
Хто ж насправді «сволочь», «мразь», «гад» і «воняет» — відповідь очевидна! 

Дозволу на порятунок пораненого сержанта Зеленський не дав!

Спецназ ЗСУ отримав особистий наказ президента Зеленського не вирушати на пошуки поранених і розстріляних евакуаційних груп на Донбасі.
 
Про це в ефірі телеканала «Прямий» розповів волонтер, колишній радник міністра оборони Юрій Бірюков: «Коли кажуть, що президент Зеленський тримав щось там під особистим контролем і відправив туди генерала Хомчака, в той же момент дві групи спецназу сиділи в розпоря­дженні 137-го окремого батальйону морської піхоти й чекали дозволу вийти забрати тіла й шукати поранених.
Вони чекали дозволу. Їм було дано прямий наказ не висуватися. Ось у цім був «особистий контроль» Зеленського. Це факти. Я не називатиму прізвища бійців спецназу, але я знаю їх поіменно, хто і де там перебував».
 
«Я практично по хвилині знаю всю цю історію...» — наголосив Бірюков (див. відео).
 
Трибунал наголошує, що ні Зеленський, ні його пресслужба, ні Генеральний штаб ЗСУ не спростували цих тверджень Юрія Бірюкова. За таких обставин у діях Зеленського і Хомчака є ознаки військового злочину, передбаченого ч. 3 ст. 425 КК (недбале ставлення до військової служби), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років. 

Державна зрада Зеленського

Обставини вчинення Зеленським злодіянь, які мають ознаки державної зради та інших злочинів, викладені у відкритих листах Григорія Омельчнека, Героя України, а також у свідченнях політиків і експертів, обнародуваних у ЗМІ.
 
 
«Прорвало всю ЗЕ-каналізацію: чи є автентичними записи із кабінету директора ДБР Романа Труби» («УМ», 27.11.19);
 
«Україна — держава українців, а не москалів...» («УМ», 14.07.20);
 
 
 
 
Андрій Ілларiонов, ексрадник президента Росії: «Зеленський працює проти України» (див. відео: (https://www.youtube.com/watch?v=3PWsqL7Ucs8&feature=share). 
Степан Хмара, Герой України: «Зеленському і Хомчаку треба застрелитися» 
(див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=rLMRvKggweE&feature=share);
«Цю шпану чекає трибунал!» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=3hRwRh6V97s&feature=share);
«Зеленському: Якщо хочеш української землі, ми виділимо тобі два квадратних метри» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=krr_i27xI9k&feature=share).
 
 
«Повну відповідальність за Мінську зраду України несе Зеленський» (див. тут: https://glavcom.ua/country/politics/povnu-vidpovidalnist-za-minsku-zradu-ukrajini-nese-zelenskij-narodnij-deputat-665758.html).
Петро Порошенко, народний депутат України: «Це державна зрада. Хто дав Єрмаку директиву підписати протокол ТКГ?» (див. відео: https://youtu.be/fb3ZT5DRoLY).
Володимир Ар’єв, народний депутат України: «Таємні переговори Зеленського з головою радбезу Росії підпадають під державну зраду» (див. тут: https://prm.ua/tayemni-peregovori-zelenskogo-z-golovoyu-radbezu-rosiyi-pidpadayut-pid-derzhavnu-zradu-ar-yev/);
«Мінська зрада Єрмака. Вже 60 «Слуг народу» підписали термінове звернення до Зеленського» (див. тут: https://glavcom.ua/country/politics/minska-zrada-jermaka-vzhe-60-slug-narodu-pidpisali-terminove-zvernennja-do-zelenskogo-665773.html).
 
Валерій Клочок, політичний експерт: «Зеленський піде з посади через державну зраду» (див. тут: https://censor.net.ua/blogs/3175202/zelenskiyi_pde_z_posadi_cherez_derjavnu_zradu);
«Зеленський, Єрмак і державна зрада» (див. тут: http://argumentua.com/stati/zelenskii-rmak-derzhavna-zrada);
«Зрада, крутіша за коронавірус»: мережі лютують через переговори в Мінську» (див. тут: https://www.bbc.com/ukrainian/features-51871711).
Олександр Палiй, політичний експерт: «Це дуже схоже на державну зраду» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=WzyCNzSPGdw&feature=share).
Роман Безсмертний, дипломат, представник України в ТКГ в 2015-16 та 2019 рр. на переговорах у Мінську: «Дії влади на чолі з Зеленським — це державна зрада» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=0CfqjVeQq84&feature=share);
«Зеленський та Єрмак пішли на кроки з ознакою державної зради» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=T_9PgRuSdSg&feature=share);
«Українська влада веде зрадницьку політику у відносинах з Росією» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=A6FtEfXnF8I&feature=share);
«Це політична диверсія, вони не розуміють наслідків» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=fPT3v3kI2t0&feature=share);
«Легалізація Єрмаком ОРДЛО без письмової санкції є приводом для імпічменту Зеленському» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=8-e_KwAv__k&feature=share);
«Ми маємо справу з ознаками державної зради» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=RaMyyk47p7M&feature=share);
«Зеленський в Омані домовлявся з Кремлем» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=YCu-fvdslxE&feature=share);
«Зеленський відбілює Кремль» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=UCKdNdekjEA&feature=share);
«Путін дресирує Зеленського: наслідки загрозливі» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=EvgBi8-D90w&feature=share);
«Зеленський — це приниження нації» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=TBe5cyY8_ck&feature=share);
«Указ Зеленського про нову делегацію ТКГ кастрований» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=BPYin9n5IlQ&feature=share);
«Єрмак руками Зеленського веде Україну в ярмо Росії» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=IO4m19Fc0tw&feature=share);
«Зеленський тяжіє до узурпації влади» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=hbx7o0dxpHc&feature=share);
«Оман це квіточки. Ката­строфа наближається» (див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=z85VPTCMeRo&feature=share).
Михайло Гончар: «Зеленський став на шлях державної зради (див. тут: https://www.radiosvoboda.org/a/30195997.html);
«Державна зрада Зеленського» (див. тут: https://sprotiv.org/category/personi/zelenskij-volodimir-oleksandrovich/derzhavna-zrada-zelenskogo).
 
Незважаючи на відсутність «верховного обвинуваченого» Зеленського, який завчасно був попереджений про час і місце засідання Народного Трибуналу, і ненадання ним свідчень (він має право їх не давати), а також відсутність його захисників, встановлені Трибуналом фактичні обставини вчинення ним злочинів за викладених у показаннях свідків обставин, обнародуваних у ЗМІ, повністю підтвер­джуються доказами, дослідженими Трибуналом.
 
Зібрані докази є належними, достатніми та допустимими, які підтверджують існування обставин про вчинення «верховним обвинуваченим» Зеленським державної зради та зради національних інтересів України.
 
Аналізуючи пред’явлене Українським народом Зеленському обвинувачення та сукупність досліджених доказів, Народний Трибунал ВИЗНАЄ ВИНУВАТІСТЬ «верховного обвинуваченого» Зеленського і кваліфікує його діяння за:
 
ч. 1 ст. 111 (державна зрада) — зрада національних інтересів України, 
ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки),
ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень, що спричинили тяжкі наслідки), 
ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки), 
ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки в бойовій обстановці) КК України.
 
Неявку «верховного обвинуваченого» Зеленського і його захисників на судове засідання Трибунал вважає намаганням уникнути суспільної відповідальності за вчиненні злочинні діяння.
Обставини, які пом’як­шу­ють покарання «верховного обвинуваченого» Зеленського — наявність двох неповнолітніх дітей, які перебувають на його утриманні.

При визначенні покарання «верховному обвинуваченому» Зеленському

Трибунал враховує характер і ступінь тяжкості скоєних ним суспільно небезпечних діянь, стан його фізичного і психічного здоров’я та дані про особу. 
 
Поведінка Зеленського сформована національними рисами його характеру (він заявив: «У меня еврейская кровь»), що має наукове пояснення єврейських учених. 
 
Домінантні риси характеру Зеленського (які у євреїв називаються «хуцпа», що означає зухвалість або нахабство) — це безмежна жадоба до грошей і до влади як засобу збільшення своїх статків, а також брехня та бравурна поза і дивні жести, які носять явно виражену патологію у Зеленського, що вже видно неозброєним оком.
 
Професор єврей Алан Дер­шовіц у науковій праці «Хуцпа» показав, що «за своє панування і перевагу у світі євреї мають бути вдячні хуцпі — національній рисі єврейського народу — і не соромитися її».
Єврейський професор Норман Фінкельштейн у книзі «Позаду хуцпи» доповнив описані риси характеру євреїв.
 
Кабаліст, доктор філософії, єврей Міхаель Лайтман, так заявив про силу єврейської «хуцпи» (цитую): «...Весь світ виконує те, що ми, євреї, йому замовимо! Свобода волі існує лише у нас, народу Ізраїлю... Всі у світі вважають, що євреї управляють світом. І вони праві, тому що управління світом залежить від нас. У цьому наша Богообраність. Усі у світі вважають, що ми, євреї, їх обкрадаємо. І це насправді так! Ми їх обкрадаємо тим, що не передаємо їм цієї методики... Це інстинктивно закладено у євреїв всередині. Так влаштований світ, так влаштовані душі. Наші душі діляться на дві частини — євреїв і народів світу. Ми повинні бути світлом для решти всіх народів... (див. відео).
 
Психологи і психіатри давно підмітили психопатичні риси характеру в людей на кшталт Зеленського. Їхнє бажання влади і в політиці, і в бізнесі одночасно — це домінантні риси характеру таких людей, це — їхнє друге «Я», це — їхня «хуцпа».
 
«Хуцпа» також визначається як «особливо цинічна, підла, зухвала брехня» або «верх цинізму й нахабства, що паралізує опонента».
 
Окрім того, Зеленський настільки наляканий, що перебуває у постійному страху. Навіть на зустрічі з Папою Римським у Ватикані Зеленський був у бронежилеті під піджаком і з десятком охоронців. 
 
Враховуючи «дивну», неадекватну поведінку (міміка, жести, кривляння, вирази обличчя, очей, раптові зміни настрою, психологічні емоційні збудження, перехід на крик тощо), «втомленість» Зеленського, Трибунал вважає за необхідне рекомендувати йому пройти медичне обстеження у психолога і психіатра для встановлення психоемоційного стану і здати тест на залежність від алкоголю, наркотиків і психотропних речовин. 
 
На підставі викладеного, керуючись ст. 5 Конституції України («Єдиним джерелом влади в Україні є народ, який здійснює владу безпосередньо»), Народний Трибунал ЗАСУДИВ (ОСУДИВ):
Зеленського Володимира Олександровича (він же «Янелох» і т. д.) «ВИЗНАТИ ВИННИМ» у скоєнні суспільно небезпечних злодіянь (злочинів), передбачених ч. 1 ст. 111, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 365, ч. 2 ст. 367, ч. 3 ст. 425 КК України та «ПРИЗНАЧИТИ ЙОМУ ПОКАРАННЯ» у вигляді «ДОВІЧНОГО ПОСЕЛЕННЯ» в 95-й Квартал з ЗАБОРОНОЮ грати роль «президента Голобородька», щоб із ним не трапився рецидив імператора Наполеона І Бонапарта, який у квітні 1814 року був відправлений на заслання на острів Ельба, а в березні 1815 року втік і повернувся на французький престол на сто днів. Після поразки при Ватерлоо в червні 1815 року повторно був засланий на острів Святої Єлени, де й помер.
 
ЗОБОВ’ЯЗАТИ «засудженого» Зеленського добровільно подати у відставку з поста президента України і НАДАТИ Українському народу абсолютне право на примусове усунення його з поста президента України.
 
Якщо «засуджений» Зеленський упродовж 10 днів із дня оголошення народного вироку не виконає рішення Народного Трибуналу про відставку, Український народ має ПРАВО усунути його з поста президента України шляхом ПОВСТАННЯ, згідно iз Загальною Декларацією Прав Людини, прийнятою ГА ООН 10 грудня 1948 року, яка «являє собою зобов’язання для членів міжнародного співтовариства».
 
ВИРОК (ОСУД) НАРОДНОГО ТРИБУНАЛУ КІНЦЕВИЙ І ОСКАРЖЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ! 
 
Судді Народного Трибуналу (прізвища і підписи) 
Честь маю!