У США кіт-клептоман приносив хазяйці чужі рушники і труси

15.07.2020
Те, що пандемія змінила життя людей, зрозуміло тепер кожному з нас, а от як вона вплинула на братів наших менших — це ще питаннячко.
 
Так, жителька Нового Орлеана, що у США, штат Луїзіана, Хезер Барді свого муркотика до карантину не випускала з дому. 
 
Та під час пандемії вона подумала: оскільки мені не можна гуляти, то нехай хоч мій чотирилапий друг розвіється, і вирішила ненадовго випускати його з дому. 
 
Та згодом почали творитися дивні дива: побіля свого будинку Хезер знаходила чужі речі — то купальник, то шкарпетки, то рушники, а то й узагалі труси.
 
Спочатку вона думала, що то місцеві п’янички так жартують із нею.
 
Та, оглянувши записи камери відеоспостереження, побачила, що тим «жартуном» є її Адмірал Галактикот (так звуть кицьку пані Барді). Виявилося, що Адміралу сподобалося вуличне життя, в яке він занурився повністю.
 
Тепер він любить прогулюватися з вуличними котами «на районі», завів собі подружку Люсіль — маленьку чорненьку кішечку, але Хезер спокійна за нього, адже бачила, як він озирається по обидва боки вулиці, коли переходить дорогу.
 
Щодо «знайдених» речей, то Хезер розмістила у «Фейсбуці» фотографії знайдених речей та оголошення, в якому повідомила про витівки свого кота і запросила власників цих речей завітати до неї в гості, щоб забрати їх, а заодно й посварити Адмірала, звісно, якщо ті застануть цього волоцюгу вдома.
 
І невдовзі власник знайшовся — ним виявився сусід пані Барді, який розповів, що двері в його пральню щільно не зачиняються, тож котяра міг без проблем завітати до нього в гості без запрошення. На щастя, всі залишилися задоволеними і навіть кіт-клептоман уникнув покарання.