Карантинний «транспорт»: у Німеччині мало не арештували пару на верблюді

07.07.2020
Коли вночі на луках землі Мекленбург — Передня Померанія ви побачите верблюда, який сумирно собі пасеться на травичці, то що подумаєте?
 
 
Марення, міраж, фата моргана?
 
 
Щось подібне спало на думку і місцевим жителям, які зателефонували в поліцію і повідомили про незвичного «звіра» на їхніх луках.
 
Спочатку вони подумали, що тварина «безгоспна», проте згодом об’явилися й господарі «корабля пустелі» — француз Себастьєн Арца і полячка Аліса Фьожак.
 
У такий незвичний спосіб парочка подорожує із Польщі у французьку Бретань, звідки родом Себастьєн. Іншого способу, як добратися під час пандемії у Францію, парочка не знайшла, а в поліції не побачили в цьому ніяких порушень, тож подорож триватиме й далі.
 
Для жителів міста Іккермюнде, що на березі Балтійського моря, таке тріо могло видатися дивним у тих широтах, проте неподалік є верблюжа ферма, тож з’ява семирічного верблюда на ймення Насреддін на околицях міста не повинна була викликати аж такого ажіотажу.
 
Але погодьтеся, пересуватися через усю Європу з верблюдом — досить екзотично. Наразі Аліса, Себастьєн та Насреддін (який обійшовся власникам у 5 тисяч євро) уже рухаються далі — в Нідерланди, а там — у Бельгію. І, гадається, сюрпризів ще буде чимало...