Репер Каньє Вест зібрався балотуватися у президенти США

07.07.2020
Репер Каньє Вест зібрався балотуватися у президенти США

Каньє Вест.

Мабуть, на піку громадського руху в США, та й у цілому світі зокрема, «Чорні життя мають значення» відомий репер, продюсер та ще й дизайнер Каньє Вест вирішив балотуватися цьогоріч у президенти Сполучених Штатів. Про це днями він заявив у своєму «Твіттері».
 
 
Зрештою, американське суспільство, рефлексуючи на темі рабства в США та провини перед колишніми поневоленими народами, цілком може проголосувати за людину, в якої за спиною немає жодного політичного досвіду і чию кандидатуру не висунула на вибори жодна партія.
 
 
Проте вже звучать голоси на підтримку відомого виконавця. Зокрема, про своє бажання проголосувати за Каньє заявив коментарем під постом репера Ілон Маск.
 
Про те, що у Веста є чималі організаторські здібності, свідчить його продюсерська робота, а його творчого потенціалу вистачило б на кількох митців.
 
Після закінчення школи, почавши навчання в Американській академії мистецтв, де вивчав малювання, Вест згодом пере­йшов до Чиказького університету, який кинув через щільний графік, що заважав його творчості.
 
Та, зрештою, навіть мама Каньє (до речі, викладачка англійської мови, а крім того — декан факультету Державного університету Чикаго) чи то з сумом, чи з гордістю за успіхи сина сказала якось: «Мені все життя вбивали в голову, що коледж — це квиток у гарне життя... Але деякі кар’єри не вимагають навчання в коледжі. Каньє, щоб створити альбом College Dropout, необхідно було мати силу волі, а не йти шляхом, який запропонувало суспільство».
 
Сьогодні американське суспільство диктує зовсім іншу парадигму життя...
 
Нагадаємо, дружиною репера є знана учасниця реаліті-шоу та телеведуча Кім Кардаш’ян, з якою вони виховують чотирьох дітей.