Японець має намір оголосити про своє кохання на весь Всесвіт

26.02.2020
Японський мільярдер Юсаку Маедзава у своєму «Твіттері» написав звернення, що шукає супутницю для польоту на… Місяць. Причому 44-річний бізнесмен, який нещодавно продав мережу Zozo Inc., що належала йому, задав певні «параметри» своєї партнерки по польоту — це має бути приваблива дівчина, якій більше 20 років, із позитивним настроєм, умінням насолоджуватися життям. З нею він має намір прокричати про любов і мир в усьо­му світі з космосу. Планується, що політ відбудеться у 2023 році, але цьому передуватиме довга і кропітка підготовка.
Оголошення у соцмережі з’явилося 12 січня, але заявки розглядатимуться лише до 17 числа цього місяця, тож часу в красунь дуже мало. Результати ж відбору Юсаку планує оголосити у березні.
Річ у тім, що Маедзава нещодавно розійшовся зі своєю подругою — 27-річною актрисою Аяме Горікі, тож оголошений конкурс — це ще й можливість обрати не лише супутницю в космічній мандрівці, а й, можливо, по життю, принаймні він висловив зацікавленість у цьому. Тож подорож на борту космічного корабля, який розробила приватна американська компанія SpaceX, може стати й репетицією медового місяця для новоспечених космонавтів. Про саму ж подорож довкола супутника Землі буде знято фільм Full Moon Lovers.