Адель схудла вже аж на 40 кілограмів

21.01.2020
Адель схудла вже аж на 40 кілограмів

Перша фаза схуднення Адель — тут би й зупинитись...

Ще восени 2019-го поціновувачі таланту англійської співачки Адель були вражені, як пишнотіла красуня схудла (подейкували, що вона позбулася 20 кілограмів маси тіла).
 
 
Це пов’язували зі стресом, який пережила зірка, адже у квітні минулого року після семи років нібито щасливого заміжжя Адель розлучилася зі своїм чоловіком Саймоном Коннеккі.
 
 
У пари є син Анджело, яким подружжя пообіцяло опікуватися спільно.
 
 
Співачка ж пояснювала такі зміни зі своїми пишними формами тим, що почала займатися пілатесом, не споживає солодощів i сіла на модну дієту — сіртфуд, тобто вживає переважно продукти, які містять поліфеноли. Проте мало хто в це повірив. Нещодавно ж усіх ще більше подивували метаморфози, які відбулися з зовнішністю співачки — Адель назагал схудла на... 40 кілограмів!
 
Щоб не виникало ніяких зайвих запитань, співачка сама внесла ясність: зміни в її тілі — це не лише бажання гарно виглядати, а насамперед турбота про своє здоров’я.
 
Адель дуже любить свого одинака, тож вважає, що її сину потрібна здорова мама, а зайва вага вже почала впливати на стан її організму.
 
Тож тривожні дзвіночки були почуті, співачка продовжує вести здоровий спосіб життя. Однак не всім до вподоби нинішній вигляд співачки, яка скоро стане схожою на парадигму анорексії, а дехто й просто переживає за її душевний стан.