Окупанти на Донбасі «привітали» українців зі щедрим вечором обстрілами з забороненої зброї

15.01.2020
Окупанти на Донбасі «привітали» українців зі щедрим вечором обстрілами з забороненої зброї

Незважаючи на безперервні обстріли, українські бійці стійко тримають оборону. (Фото з сайта korrespondent.net.)

За минулу добу збройні формування Російської Федерації та їхні посіпаки шість разів порушили режим припинення вогню.
 
 
Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Обстріли ведуться і в районі так званих ділянок розведення.
 
 
На донецькому напрямку в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив обстріл по наших позиціях поруч із Василівкою, де застосував стрілецьку зброю.
 
На луганському напрямку в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» обстріли було зафіксовано неподалік населених пунктів Зайцеве та Луганське — зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
 
Оріхове обстріляли зі 120-мм та 82-мм мінометів. Противник випустив більше 30 мін. Стріляли і з автоматичних станкових гранатометів. 
 
Поблизу Новотошківського  оку­панти вели обстріл із міноме­тів калібру 120 мм та 82мм, а неподалік Новолуганського — з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
 
На Меланку, 13 січня, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.