Дженніфер Еністон та Різ Уїзерспун зустрілися зі своїм прототипом

22.11.2019
Дженніфер Еністон та Різ Уїзерспун зустрілися зі своїм прототипом

Дженніфер Еністон.

Ранкові телевізійні шоу давно стали ніби приправою до сніданку для багатьох людей.
 
 
Проте ми навіть не замислюємося, що хтось стояв біля витоків цих розважально-пізнавальних програм, а дехто й узагалі ставав національними зірками завдяки цим ранковим «будильникам».
 
 
Саме на зйомках серіалу «Ранкове шоу», який почали транслювати у США з листопада цього року, зірки кінематографа Різ Уїзерспун та Дженніфер Еністон зустрілися із знаменитою телезіркою Даяною Сойєр, яка свого роду й стала прототипом головної героїні фільму.
 
Працюючи журналісткою на каналі Сі-Бі-Ес, Даяна готувала політичні новини, але справжню популярність здобула, ставши ведучою ранкової програми. І сьогодні 73-річна жінка викликає захоплення не лише своєю моложавою зовнішністю, а й харизмою, яку зірки кіно не могли не помітити.
 
Різ Уїзерспун не втрималася, щоб не викласти спільне фото, де вона стоїть поруч із колегою по цеху Еністон і своїм альтер-его по фільму пані Сойєр.
 
Нагадаємо сюжет серіалу: місце ведучої ранкового шоу (її грає Джен Еністон) займає молода, але дуже амбітна й пробивна колега (Різ Уїзерспун). Автори серіалу означили його жанр як виробнича драма (хоча там є місце і гумору, тож почасти це і комедія).
 
Про те, що «Ранкове шоу» чекає успіх, може свідчити вже той факт, що сценарій написав автор суперпопулярного серіалу «Картковий будиночок» Джей Карсон, а ідея належить колишньому топ-менеджеру канала HBO Майклу Елленбергу.
 
Героям фільму доведеться вирішувати не лише виробничі, а й моральні проблеми, а глядачі зможуть заглянути за лаштунки програми, яку, власне, для них і створюють герої серіалу.