Під вінець у туалетному папері: у США пройшов 15-й незвичний конкурс весільних суконь

22.10.2019
Ну яка дівчина не мріє про фату і білу весільну сукню? Ще змалечку дівчатка малюють у своїй уяві фасони шлюбних шат, серпанок, який приховуватиме сором’язливий рум’янець на щічках.
 
Проте жодній із них не спало б на думку йти під вінець у платті... з туалетного паперу.
 
А ось американки вже 15 разів поспіль проводять конкурс на краще вбрання з цього, відверто кажучи, сумнівного матеріалу. І цей скепсис даремний, тому що кожного року журі впадає в ступор, кому ж віддати пальму першості, адже креативу в доморощених кутюр’є — хоч відбавляй!
 
Переможниць цьогоріч було троє, а от фіналісток — аж дванадцять. Судді ж запевняють, що було неймовірно важко визначити найкращих, тому що конкурс був просто фантастичним і всі фіналістки заслуговували на перемогу.
 
Та все ж найкращою було визнано Мімозу Хаскі з Південної Кароліни, яка створила неймовірний ансамбль, вигадавши власну технологію: з туалетного паперу дівчина зробила пряжу, з якої гачком сплела плаття. На додачу до захоплень не лише журі, а й публіки, дівчина отримала 10 тисяч доларів призових. Друге місце посіла Донна Вінклер із Теннессі.
 
Її сукня була виконана у вінтажному стилі, а от родзинкою ансамблю став головний убір у вигляді чи то корони, чи то віночка з квітів. За цей шедевр переможниця отримала 5 тисяч доларів.
 
Третю сходинку посіла майстриня, яка створила «історичний» костюм із мереживом, а спідничку зробила, як русалчин хвіст. Словом, таким шедеврам «швацького» мистецтва позаздрили б найкращі модні будинки Парижа чи Мілана.