Сестри Кардашьян та Дженнер заходилися прибирати сміття на узбережжі Лос-Анджелеса

16.10.2019
Сестри Кардашьян та Дженнер заходилися прибирати сміття на узбережжі Лос-Анджелеса

Кім Кардашьян.

Кілька разів зірок українського шоу-бізу звинувачували в лицемірстві, коли ті, одягнуті в брендовий одяг, наманікюрені та намакіяженені, висаджували в парках дерева чи копали картоплю.
 
 
Чи так само відбувається на Заході, з якого часто й беруть приклад наші зірочки?
 
 
Нещодавно увагу не лише папараці, а й громадськості привернула акція сестер Кім Кардашьян та Кендалл Дженнер, які вирішили прибрати узбережжя Лос-Анджелеса від сміття — пластикових пляшок, стаканчиків, різного непотребу.
 
 
Зірки одягнули відповідний до події одяг — спортивні костюми та кросівки — і заходилися наводити порядок на пляжі разом із волонтерами громадської організації із захисту довкілля Heal the Bay.
 
Проте їхнім зусиллям постійно перешкоджала знімальна група  реаліті-шоу Keeping Up With The Kardashians, яка буквально плуталася під ногами з апаратурою та освітлювальними приладами. Виникало природне запитання: а чи це, часом, не піар-акція?
 
Та хоч як би там було, акція не пройшла непоміченою, тож навіть якщо узбережжя океану не стало набагато чистішим, проте є надія, що прихильники реаліті-шоу Кардашьян візьмуть приклад зі своїх кумирів і щонайменше перестануть смітити, а щонайбільше — уважніше ставитимуться до нашої планети.