Том Круз у супроводі помічника Зеленського спустився в київське метро

02.10.2019
Том Круз у супроводі помічника Зеленського спустився в київське метро

Пасажири Київського метрополітену, які в понеділок близько 10-ї години вечора перебували на станції «Золоті ворота», лоб у лоб зіткнулися з голлівудською знаменитістю.
 
 
У супроводі охорони та помічника Володимира Зеленського Андрія Єрмака там прогулювався... Том Круз.
 
 
Оскільки приїзд актора в Україну не анонсували, то його поява, та ще й у столичній «підземці», стала повною несподіванкою не лише для киян, а й для засобів масової інформації. 
 
Дехто й очам своїм не повірив: «Іду станцією метро, дивлюся – Том Круз. «Та маячня якась, — подумав, — просто чувак схожий». Та й пішов собі далі», — написав у соцмережах один із пасажирів метро.
 
Але дехто не розгубився і навіть кинувся знімати голлівудського гостя на фото та відео, хоча охорона актора й забороняла це робити. Наприклад, заселфитися на тлі зірки вдалося киянину Віталію Шевченку — його фото, викладене у «Фейсбук», миттю розлетілося мережею. 
 
Круз у столичному метро. 
Фото зі сторінки у «Фейсбуці» Віталія Шевченка.
 
Згодом інформацію про те, що всесвітньо відомий актор приїхав до Києва, офіційно підтвердили і в столичному метро. «Так, Том Круз у Києві. Де? Звичайно в метро! Це все, що вам потрібно знати в цей вечір», — написали на офіційній сторінці у «Фейсбуці» Київського метрополітену. І додали: «Ми поважаємо приватність законослухняних пасажирів, які оплатили проїзд, тому вибачайте, але без фото».
 
Проїхатися в потязі метро 57-річний актор не наважився. Оглянувши станцію, він незабаром разом із почтом піднявся нагору. 
 
А вже вчора вранці прес-служба офісу президента розсекретила мету візиту зірки. Мовляв, голлівудський актор прибув в Україну на запрошення Володимира Зеленського та зустрівся з ним 30 вересня ввечері.
 
«Під час зустрічі Том Круз повідомив Володимиру Зеленському, що зацікавився українськими локаціями для зйомок одного зі своїх нових кінопроєктів. Це стало ще одним приводом, щоб відвідати нашу країну», — зазначає пресслужба.
 
Президент України зі свого боку розповів гостю про власний досвід роботи в кіно. А також повідомив, що недавно український парламент ухвалив закон про компенсації іноземним виробникам, які знімають фільми в Україні. 
 
Додамо, що в 2021 році має вийти на екрани сьома частина франшизи «Місія нездійсненна», в якій тому Круз традиційно зіграє роль спецагента Ітана Ханта. Але наразі ніяких подробиць про локації зйомок та сюжет фільму немає. Можливо, саме для цієї стрічки Том Круз, який є її співпродюсером, і підшуковує місце для зйомок?