Син Кетрін Зета Джонс та Майкла Дугласа випробовує нерви батьків екстремальними витівками

03.09.2019
Син Кетрін Зета Джонс та Майкла Дугласа випробовує нерви батьків екстремальними витівками

Син Кетрін Зета Джонс виходить із тіні батьків.

За знаменитими батьками діти ніби постійно перебувають у тіні, тож, аби нагадати про себе, доводиться іноді йти на якісь скандальні витівки, провокації, щоб привернути увагу преси і публіки.
 
 
Відповідно, так складається, що «мажорні» дітки стають об’єктами полювання папараці заради «смаженого» факту чи пікантного фото.
 
 
Проте не всі діти однакові, так само як і їхні батьки. Чим більше «предки» приділяють уваги своїм чадам, тим більше згодом у них приводів пишатися успіхами дітей чи то в навчанні, чи то творчості — не має значення, адже головне, що діти не розчарували їх і старання батьків не пройшли намарно.
 
Так, цілком природно, що подружжя Кетрін Зета Джонс та Майкла Дугласа пишається своїм 19-річним сином Діланом — симпатичним, шанобливим, та ще й з почуттям гумору.
 
У хлопця, який страждав в дитинстві дислексією (проблеми з читанням. — Ред.), могли виникнути певні комплекси, які він намагається поборювати порціями адреналіну.
 
А те, що він полюбляє цей гормон, видно з його знімків з острова Капрі, куди він вирушив із друзями на відпочинок цього літа.
 
Звісно ж, як не поділитися такими кльовими фото у своєму «Інстаграмі» — то стрибки з високих скель у море (хоча подібні розваги в цих місцях заборонені), то й просто з парашутом із борта літака.
 
Саме це відео Ділан Дуглас і виклав у соцмережі, супроводивши його жартівливим підписом: «Не кажіть мамі». 
 
Було б дивно, якби мама не слідкувала за життям дорослого сина бодай у мережах, тож Кетрін тут-таки й відписалася у коментах, що вже все знає.
 
Еге ж, яка б мама не пишалася таким спритним і вправним сином.
 
Подружжя Джонс—Дуглас постійно це підкреслює, не забуваючи при цьому згадувати і про красуню-доньку — 16-річну Керіс Зета Дуглас, яка з роками вродою стає все більше схожою на свою зіркову маму.