Кім Кардашьян вирішила позбутись своїх прославлених сідниць — ЗМІ

30.08.2019
Кім Кардашьян вирішила позбутись своїх прославлених сідниць — ЗМІ

Кім Кардашьян.

Хтось досягає вершин слави завдяки талантам, хтось — розуму, хтось — красі, хтось пишному бюсту, а декотрі — взагалі завдяки пишним, ні, навіть не стегнам, а «ягідним місцям».
 
 
Так, відома в Америці шоувумен Кім Кардашьян заробляє мільйони, завдячуючи неабиякій гепі.
 
 
Тут зіграли свою «позитивну» роль і матінка-природа, і фізичні особливості представників певної нації, а ще, подейкують, пластичні операції зі збільшення сідниць.
 
Тоді як мільйони представниць слабкої статі впрівають у спортивних залах, намагаючись довести до зразкових параметрів те, чим їх нагородили природа та батьки, Кім позує перед фотокамерами таким чином, щоб якнайкраще підкреслити свої пишні форми.
 
Як виявилося, прихильників її навіть не «гітарних згинів», як називають пишнотілих жінок, а просто-таки «контрабасних», виявилося чимало, тому фото апетитної красуні розлітаються у глянці як гарячі пиріжки. Подейкують, що чоловік пані Кардашьян — співак Каньє Уест — змусив дружину збільшити сідниці хірургічним шляхом, бо йому подобаються такі жіночі форми. Відтоді стегна Кім лише зростають в об’ємі.
 
Злі язики стверджують, що на тілі телезірки не залишилось жодного сантиметра, якого б не торкнувся скальпель пластичного хірурга. Мабуть, усе через заздрість, адже до пані Кардашьян ніхто не здогадувався заробляти мільйони саме цією частиною тіла.
 
Так, гостра на язичок Періс Хілтон, яка свої статки також здобула не відкриттям біному Ньютона, саркастично заявляє, що «нижній бюст» Кім нагадує їй купу сиру, що прокис, у сміттєвій торбинці.
 
Та щось змінилося у ставленні до свого тіла і в зірки шоу «Сімейка Кардашьян», адже подейкують, що Кім таки вирішила зменшити свої параметри, поступово відкачуючи жир із сідниць (щоб не так помітно було). Можливо, набридло терпіти дивацтва своєї половинки, а можливо, просто втомилася від надмірної уваги до нижньої частини своєї статури. Адже у неї, крім чудових стегон, — прекрасні виразні очі.