Хвороба — не перепона для успіху: топ-модель з ветиліго Вінні Харлоу

30.07.2019
Хвороба — не перепона для успіху: топ-модель з ветиліго Вінні Харлоу

Вінні Харлоу.

Життя моделей здається барвистим, захопливим, цікавим, але мало хто задумується над тим тернистим шляхом, який долають зірки подіуму по дорозі до успіху.
 
 
Про свій непростий путь на світові модні майданчики та сторінки глянцю напередодні 25-річного ювілею розповіла незвична модель Вінні Харлоу.
 
 
Річ у тім, що канадійка має рідкісну, але від того не менш дошкульну, як для дівчини, та ще й моделі, хворобу — в неї захворювання шкіри «ветиліго».
 
 
Лише наполегливість, сильний характер і неймовірна харизма дозволили подолати дівчині непростий шлях до успіху.
 
Ветиліго — це порушення пігментації шкіри, і коли білошкірі люди ще якось можуть це маскувати, то темношкірій дівчині це не вдасться за будь-яких обставин.
 
Вінні розповіла, що в дитинстві страждала від булінгу в школі і навіть подумувала про самогубство, адже на неї постійно показували пальцем однокласники, обзивали образливими словами. Але потім вона зрозуміла, що від хвороби нікуди не дінешся і треба продовжувати жити.
 
Усе, як це часто буває, змінив випадок, коли її фото, виставлене на сторінці Вінні у «Фейсбуці», помітив відомий влогер Шеннон Будрем і запропонував знятися у кліпі. Панні Харлоу не було чого втрачати, тож вона погодилася. Згодом вона опублікувала на «Ютубі» відео під назвою «Ветиліго: стан шкіри, а не руйнування життя», де поділилася розповіддю про своє життя з такою хворобою.
 
Своєю кар’єрою у модельному бізнесі Вінні завдячує автору і ведучій телешоу «Топ-модель по-американськи» — відомій американській моделі Тайрі Бенкс, яка розмістила її фото у своєму «Інстаграмі».
 
І хоча дівчина не дійшла до фіналу шоу, її помітили, запросили на різноманітні зйомки, в рекламу, що вселило в дівчину впевненість у своїй красі, своїх можливостях. Уже через кілька років вона знімалася для Cosmopolitan, згодом для сайта Vogue Italia, на обкладинку видання Ebony. У 2016 році Вінні Харлоу запросили знятися у рекламі Sprite.
 
Сьогодні Вінні Харлоу часта гостя не лише на показах мод чи сторінках глянцю, а й на різноманітних світських заходах, шоу. Своїм життям вона надихає людей з фізичними вадами чи хворобами долати перепони і досягати 
успіху.