Сталінізм президента Зеленського: суспільство не дозволить перетворити Україну на Малоросію

16.07.2019
Є підстави вважати, що люстрація моделі президента Зеленського — не що інше, як сталінський політичний тероризм, який має на меті ліквідацію українського відродження та торжество контрреволюційного реваншу.
 
Попередня історія національно-визвольних змагань, особливо в комуністичну епоху, та спроби ліпити з комедіанта жорсткого володаря — яскраві тому свідчення. Переконливим підтвердженням такого репресивного курсу «команди Зе» є і нещодавня публічна заява керівника штабу СН Корнієнка про фактичне взяття на оззброєння гасла «Лес рубят — щепки летят», авторство якого належить тирану Сталіну. Не забуваємо також, що ідея концентраційних таборів належить більшовику Леву Троцькому.
 
Окрім СРСР, вона була реалізована в нацистській Німеччині, фашистській Італії, КНР, КНДР та в інших країнах автократичного режиму. Наслідки сталінізму та інших антигуманних ідеологій відомі.
 
Голодомор-геноцид українців, холокост євреїв, нищівна колоніальна і неоколоніальна політика, унеможливлення розвитку демократії, дотримання свободи слова і віросповідання та жорстке придушення права поневолених народів на самовизначення і створення власної держави.
 
Чи на таке служіння собі розраховувала і сподівається частина українського населення, що зробила свій вибір на користь Зе-лібертаріанця з очевидними автократичними вадами та байдужим ставленням до українського національного відродження? Навіть не беручи до уваги махровий популізм і цинічну демагогію чинного виборчого процесу, нація повинна пам’ятати і враховувати біблейну істину: «Спочатку було слово...»
 
В умовах наростання таких загроз національній безпеці українське громадянське суспільство не повинно втрачати пильності, щільніше єднати стрій і рішуче протистояти антиукраїнським акціям, як від функціонерів владного олімпу, так і від «п’ятої колони» в особі таких політичних сил, як «Опозиційна платформа «За життя» та «Опозиційний блок», а також інших озлоблених манкуртів.
 
Президенту Зеленському потрібно позбутися одіозних соратників та латентних радників (Коломойський, Богдан, Разумков, Портнов, брати Шефіри), які підштовхують його до деструктивних заяв і дій, що закономірно призведуть до його імпічменту чи чергового Майдану.
 
Адже національна зрілість українського суспільства досягла такого рівня, що воно не дозволить нікому перетворити Україну на «Малоросію» чи «Хозарський каганат», як цього бажають узурпатор Путін та його союзник — міжнародний сіонізм. Значимою також у попередженні та припиненні такого сценарію розвитку подій є роль розгалужених в Україні національно-культурних товариств російської та єврейської діаспор. Президент В. Зеленський у відповідності до своїх повноважень повинен, як закликав французський філософ і письменник Анатоль Франс, «творити владу народу для народу», а не для корумпованих і антипатріотичних олігархічних кланів. Як гарант Конституції — рішуче відстоювати права свободи і соціальний захист громадян, верховенство права та безпеку держави. Всіляко сприяти розбудові європейської демократичної і соборної України та безумовному відновленню суверенітету і територіальної цілісності Вітчизни.
 
Василь БОГДАН, 
експерт із питань безпеки, генерал-лейтенант, публіцист