Фантастична графіка: у прокат виходять «Люди в чорному: Інтернешнл»

14.06.2019
Фантастична графіка: у прокат виходять «Люди в чорному: Інтернешнл»

Тесса Томпсон та Кріс Гемсворт — «Люди в чорному: Інтернешнл». (Фото надане B&H film distribution.)

Париж, Маракеш, Лондон, Бруклін, Неаполь і міжгалактичні простори; засекречені агенти, що рятують світ, і їхня суперзброя; химерні створіння позаземних цивілізацій і технологічно досконалий офіс — усе це у фантастичному бойовику режисера Ф. Гері Грея «Люди в чорному: Інтернешнл» (Men in Black: International), який стартував в українському прокаті 13 червня.
 
 
Агент Ейч — красунчик Кріс Гемсворт, очільниця обраних агентка «О» — чарівна Емма Томпсон, глава британського підрозділу Старший Ті — Ліам Нісон.
 
 
Тому глядацька увага мільйонів глядачів по всьо­му світу фільму гарантована. А мультяшний Пішачок посеред людей у чорному стане магнітом навіть для найменших. Хоча рекомендована глядацька аудиторія — 12+, щоб молодші не злякалися монстрів.
 
Нагадаємо, «Люди в чорному» — екранізація однойменної серії коміксів, американська науково-фантастична кінокомедія 1997 року режисера Баррі Зонненфельда. У 2002 році вийшло продовження — «Люди в чорному-2». А відразу після виходу третього фільму в 2012-му розпочалися розмови про наступний. Знімали фільм у Лондоні, Марокко, Італії та Нью-Йорку з липня до жовтня минулого року. 
 
Взагалі, «Люди в чорному: Інтернешнл» — це історія народження агента М, яку зіграла нині 35-річна Тесса Томпсон. У житті для Холлі вирішальною буде і зустріч у дитинстві з дивним створінням — малюком-тарантіанцем. 
 
У новому фільмі — фантастична графіка. Сюжет частина глядачів називає затягнутим. Хоча, якщо налаштуватися на хвилю фантастики у 3D-форматі із порцією доброго гумору — це саме те, що врятує від літньої спеки.