10-річна фіналістка Всеукраїнської премії «Диво-Дитина-2019» прославила Черкаси блискучою хореографією

05.06.2019
10-річна фіналістка Всеукраїнської премії «Диво-Дитина-2019» прославила Черкаси блискучою хореографією

Маленька черкащанка Оля Степанець після вручення диплома переможця. (Фото надане прес-службою Черкаської міської ради.)

Із Києва до Черкас повернулася десятирічна Оля Степанець, талановита вихованка багатопрофільного молодіжного центру міської ради.
 
 
Вона отримала диплом і звання «Фіналіст Всеукраїнської премії «Диво-Дитина-2019» у номінації «Найбiльш творча дитина» та нагороджена 3-ю премією і подарунками.
 
 
Про це повідомляють у черкаській міській раді.
 
«У черкаському багатопрофільному молодіжному центрі десятирічна дівчинка впродовж чотирьох років займається у Народному художньому танцювальному колективі «Вікторія», керівником якого є Вікторія Сухенько. За цей час Оля здобула низку перемог та відзнак, стала багаторазовою переможницею всеукраїнських та міжнародних змагань із сучасної хореографії», — наголошують у міськраді.
 
І додають, що Оля була запрошена на урочисту церемонію вручення нагороди, яка відбувається 11-й рік поспіль, до столиці. За свою історію ця премія стала найбільш очікуваною подією для юних українців, адже щороку визначає найобдарованіших із них званням «Дитина року».
 
Цьогоріч учасниками Всеукраїнського заходу стали понад тисяча талановитих і обдарованих дітей з усіх областей України.
 
Премію вручали тим із них, котрі мають досягнення у мистецтві, спорті, науці, володіють унікальними розумовими або фізичними здібностями, а ще — дітям-рятівникам на основі експертної оцінки та за встановленими номінаціями.
 
«Оцінювання учасників було відкрите, шляхом виставлення балів за 5-бальною шкалою, за оцінками членів журі показових виступів фіналістів. До складу журі ввійшли відомі діячі науки, мистецтва, спорту, політики», — підсумовують у Черкаській міській раді.